Srijeda, 16 listopada, 2024

Znate li što je Wim Hof metoda? Evo gdje ju možete isprobati kod nas!

Isprobajte ovu jedinstvenu kombinaciju specifičnih tehnika disanja i ledenih kupki na COOLIFE Retreatu, koji se održava od 18. do 20. listopada u mnogima omiljenom Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera u Zadru

Wim Hof metoda, popularna među sportašima, postala je novi wellness trend zbog svog brzog i učinkovitog djelovanja – osobito na jačanje imuniteta i smanjenje stresa. Ova metoda, koju je osmislio istoimeni ekstremni sportaš i motivacijski govornik, temelji se na kontroliranom, dubokom disanju i terapiji hladnom vodom. Wim Hof, poznat po nevjerojatnim podvizima poput uspona na Mount Everest u kratkim hlačama i trčanja bosonogog polumaratona iznad Arktičkog kruga, vjeruje da izlaganje hladnoći i tehnika disanja pomažu tijelu da postane otpornije i zdravije.



Ne morate ići u te ekstreme – dovoljno je rezervirati boravak od 18. do 20. listopada u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera i iskusiti COOLIFE Retreat, novu wellness ponudu ove vrhunske destinacije za odmor.

Nezaboravno putovanje do unutarnje ravnoteže

Riječ je, kažu u Falkensteineru, o nezaboravnom putovanju do unutarnje ravnoteže te savršenoj prilici da se u kratkom vremenu osnažite mentalno i fizički te napunite energijom.

‘Znanstveno dokazane tehnike, koje primjenjuju mnogi vrhunski sportaši i  neuroznanstvenici, pomažu smanjenju akutnog i kroničnog stresa, otvaraju nove vizije,  produbljuju odnos sa samim sobom i pomažu u fokusiranju na vlastitu dobrobit. Više energije, ublažavanje boli, jači imunitet, kvalitetniji san, bolja koncentracija, više životne radosti…, sve su to dobrobiti ove terapije’, poručuju iz Falkensteinera.

Tijekom dvodnevnog druženja sudionici će, uz sve pogodnosti koje nudi boravak u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera, svladati tehnike disanje po Wim Hof metodi i proći četiri ciklusa Wim Hof tečaja, zahvaljujući čemu će uron u hladnu kupku biti piece of cake. Naime, cjelokupno iskustvo ima naglasak na mentalne dobrobiti, a kad smo jaki u glavi, onda je lakše svladati sve izazove.

Osim u Hotelu & Spa Iadera, COOLIFE Reatreat do kraja godine bit će organiziran i u Hotelu Kronplatz, Schlosshotelu Velden, Hotelu & Spa Carinzia i Balance Resortu Stegersbach.

Forografije: Falkensteiner Hotels & Residences

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime