Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Pronašli smo mjesto na kojem će vaši mališani imati vikend iz snova!

Zabavni animacijski vikend programi, namijenjeni obiteljima s djecom, nude mnoštvo igara i aktivnosti koje će trajati sve do 29. travnja

Za najmlađe, putovanja predstavljaju neprocjenjiva iskustva koja obuhvaćaju otkrivanje svijeta, sudjelovanje u novim aktivnostima te interakciju s vršnjacima izvan škole i vrtića. Gdje bi se mogla pronaći bolja prilika za nove dječje avanture od FUNtastičnih vikenda u Falkensteiner Club Funimation Borik i Premium Campingu Zadar? Zabavni animacijski programi, namijenjeni obiteljima s djecom, nude mnoštvo igara i aktivnosti koje će trajati sve do 29. travnja. Odabir najzabavnijeg programa može biti izazovan!Vikendi čarolije u Falkensteineru

Na Vikendu magije, koji će se održati od 23. do 25. veljače, djeca će imati priliku družiti se s najpoznatijim mađioničarom u Hrvatskoj, Magicom Leonom, i njegovim pomagačem, gospodinom Mončinom. Osim toga, bit će organizirana i škola čarobnjaštva. Zanimljiva činjenica: na svijetu postoji više od četiri stotine milijardi LEGO kockica! Kada bi se sve te kockice složile zajedno, dosegnule bi dalje od Zemlje do Mjeseca. Ne propustite Lego avanturu i društvo Lego® kostimiranog lika tijekom Kockastog vikenda, koji će se održati od 15. do 17. ožujka.

Od 22. do 24. ožujka, Superheroji vikend će oživjeti likove iz omiljenih dječjih priča u vrtlogu zabavnih aktivnosti. Uskršnji vikend u Zadru će započeti velikom uskrsnom radionicom, potragom za mrkvama i uskrsnim partyjem punim iznenađenja. Bajkoviti vikend, koji će se održati od 5. do 7. travnja, bit će ispunjen svijetom prinčeva i princeza na mjestu gdje bajke postaju stvarnost, a čarolija vlada. Kao šećer na kraju, posljednji vikend očekuje mališane s tri dana puna slatkih užitaka i čarobnih trenutaka. Tijekom Slatkog vikenda od 26. do 29. travnja, djeca mogu uživati u uzbudljivoj potrazi za Zlatnim ulaznicama, radionicama čokolade i degustaciji u stilu Willyja Wonke iz priče ‘Charlie i tvornica čokolade’.

Posebne pogodnosti za djecu 

U hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik, djeca imaju posebne pogodnosti – osim što mališani do 12 godina imaju besplatan smještaj, brine se specijalizirani tim animatora u Falky Landu, velikom svijetu pustolovine! Za roditelje su dostupni sportovi na vodi, tenis i odbojka na pijesku, uz 20% popusta u raskošnom wellnessu Aquapura Spa. Osim toga, preporučuje se opuštajuća šetnja uz more do povijesne jezgre Zadra.

Fotografije: Press 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime