Ponedjeljak, 21 listopada, 2024

Znate li koji model tenisica je najtraženiji ove jeseni? Ovaj je preplavio društvene mreže!

Društvene mreže prepune su različitih kombinacija kako ih stilizirati i izgledati kao neki od najpoznatijih svjetskih i domaćih trendsetera

Nakon što su modeli adidas Originals poput Sambe, Gazelle i Speziala uspješno zavladali ulicama, trgovinama, modnim editorijalima, društvenim mrežama i raznim javnim prostorima, adidas je ove sezone predstavio novi hit model koji je osvojio modnu scenu. Riječ je o legendarnom SL72 modelu koji spaja retro šarm s modernim dizajnom, a već je postao omiljena obuća influencera i poznatih osoba. Iako je prvobitno osmišljen kao tenisica za trčanje, ovaj model sada predstavlja ultimativni izbor za razne kombinacije, od jutra do večeri.



Nova kolekcija i cvjetna kampanja oduševile su sve! 

adidas je SL 72 model lansirao u različitim, upečatljivim bojama, a na naše tržište nedavno su stigle nove boje među kojima klasične bijele i crne, ali i one žarkih boja: crvene, plave i žute. Te žarke boje omiljenog para obuće inspirirale su adidas da cijelu kampanju za SL 72 model obogati cvijećem i predivnim cvjetnim aranžmanima. Upravo su takvi šareni buketi sa svježim i suhim cvijećem obilježili i popularni event na Dolcu prošlog petka gdje je adidasov Flower Cart oduševio sve prisutne. Omiljeni brend dijelio je tom prilikom genijalne bukete svim posjetiteljima. Posebno stilizirani buketi, izrađeni od svježeg i suhog cvijeća, bili su vezani vezicama u boji baš poput onih na SL 72 tenisicama naglašavajući estetiku koju SL 72 unosi u svakodnevicu.

Čim se pojavio na domaćem tržištu, SL 72 je oduševio poznate influencere Doru Martinović i Luciana Plazibata, a ove jeseni nose ih i Elena Dizdar, Paula Sikirić, Karla Zelić, Pave Elez, Luka Žaja i mnogi drugi.

‘SL 72 su tenisice koje savršeno prate moj tempo. U njima se osjećam ugodno, a izgledaju jednako dobro u ležernim kombinacijama i kad želim malo urbaniji, odvažniji look’, komentirao je Pave Elez, miljenik društvenih mreža.

Elena Dizdar, zvijezda brojnih modnih editoriala i kampanja poznata po svojoj minimalističkoj estetici čiji smisao za modu Hrvatice obožavaju, ove je sezone odabrala bijeli par SL 72. ‘SL 72 su mi odmah privukle pažnju – klasične su, a opet posebne. Osim što su trendy, iznimno su udobne, što je najbitnija stavka koju često zaboravljamo. Savršene su za dnevne šetnje po gradu, ali i večernje izlaske, a bijela boja se savršeno uklapa u svaki moj outfit. No, za one koji vole tenisice u boji, plave su moj apsolutni favorit!’, rekla je Elena.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ELENΛ (@dizdar_el)

Simbol bezvremenskog stila

Društvene mreže prepune su različitih kombinacija kako ih stilizirati i izgledati kao neki od najpoznatijih svjetskih i domaćih trendsetera. Ili na kavi u gradu, ili kao dio urbanih, trendi outfita, SL 72 je postao omiljen u garderobi svih onih koji prate modu, ali žele pritom kvalitetan i udoban par obuće.

Ove sezone SL 72 nije samo običan par tenisica – on je simbol originalnosti i stila koji ne izlazi iz mode. Osim što utjelovljuje bezvremenski dizajn, SL 72 je i tenisica za one koji su uvijek korak ispred, za one koji ne prate trendove, već ih postavljaju.

Više o SL 72 modelu nalazi se na adidasoriginals.hr.

Fotografije: Press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime