Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Balenciaga x Adidas: Najpoželjnija modna kolaboracija dostupna je i u Hrvatskoj!

Ikonički komadi iz repertoara oba brenda ukrašeni su sa zamiksanim logotipom Adidasa ispod kojeg – prepoznatljivim slovima - piše Balenciaga

Na reviji za sezonu resort 2023. u njujorškoj Burzi Balenciaga je predstavila novu hit kolaboraciju i to s kultnim sportskim divom Adidasom, brendom koji ima božanski status u svijetu sportsweara, baš kao i de luxe sportski komadi koje obožava stvarati kreativni direktor Balenciage Demna Gvasalija.Ikonički komadi iz repertoara oba brenda ukrašeni su sa zamiksanim logotipom Adidasa ispod kojeg – prepoznatljivim slovima – piše Balenciaga. Popularne Balenciagine tenisice dobile su Adidasove tri crte, a većina komada je ionako uniseks tako da na police Maria trgovina uz žensku stiže i muška kolekcija!

Ova proljetna capsule kolekcija, osim putem Balenciaginog službenog webshopa, u globalnu distribuciju kreće putem pomno odabranih svjetskih butika i concept storeova a među njima se našla i naša Maria. Brojni su komadi na internetu već sold out – ne propustite priliku ulovit i isprobati uživo svoje favorite iz ove ultra cool suradnje u Maria concept storeu u Dubrovniku i Zagrebu.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime