Petak, 22 ožujka, 2024

Ususret vjenčanju iz snova: Kul ideje za djevojačku večer!

Kod djevojačke večeri ključno je da pokažete prijateljici da je slušate i dobro poznajete zato je cilj da napravite zabavu po njezinoj mjeri koja slavi njezinu osobnost

Vaša najbolja prijateljica pitala vas je da joj budete kuma? Vi ste pristali i sada ćete zauvijek biti povezane i zajedno ćete obilježiti njezin poseban dan! Možda niste znali za filozofsku ideju da su kumovi ti koji će uvijek biti na strani ljubavi između muža i žene. Oni ne zauzimaju strane, nego kada stvari budu teške, zagovaraju ljubav!



Osim što ćete biti zagovarateljica ljubavi, postoji jedna tradicija na koju nikako ne smijete zaboraviti: djevojačka večer!

Za savršeno sudbonosno da: Bajkovite lokacije za vjenčanje u Hrvatskoj

Djevojačka večer je slavlje prijateljstva

Djevojačka večer smatra se posljednjom velikom i najluđom zabavom prije izricanja sudbonosnog “da”. Brak ne znači da neće biti velikih i najluđih zabava: tako da je pogrešno percipirati djevojačku na samo takav način, jer u suštini to je dan kada slavite prijateljstvo i sve vaše ludo sretne zajedničke trenutke.

Tradicionalno djevojačka večer nastala je iz jedne nepravde. U povijesti muškarci su imali momačke večeri, a ženama nije bilo dopušteno da imaju dan u kojem im je sve dopušteno. Sada se to naravno promijenilo i ravnopravno se zabavljamo prije vjenčanja. Ono što je bitno napomenuti da ne postoji natjecanje, ne morate kao kuma nadmašiti neke druge djevojačke na kojima ste bile.

Dan koji ostaje mladenki u srcu

Nitko vam ne smije narediti kako treba taj dan izgledati, zaista vjenčanja su postala kapitalistički način zarade: naređuje nam se rekvizita, skupe stvari i puno sadržaja, no u suštini to je dan koji treba ostati mladenki u srcu, a ne dan zbog kojeg trebate isprazniti svoj novčanik. 

Zato je ključno da kad organiziramo proslavu za nekoga da se uvijek prisjećamo da ju organiziramo za nekoga, a ne za sebe i da trebamo odabrati ono što ta osoba najviše voli, a ne što bi nama bilo najdraže.

Kod djevojačke večeri ključno je da pokažete prijateljici da je slušate i dobro poznajete zato je cilj da napravite zabavu po njezinoj mjeri koja slavi njezinu osobnost. Djevojačka zabava može biti i svojevrstan memorylane vašem prijateljstvu! 

Zbog njenog osmijeha: 45 top darova za najdraže žene u vašem životu!

Donosimo neke kul ideje za organizaciju djevojačke večeri:

1/ Privatna večera

Želite skupiti nekoliko djevojaka koje su tvojoj prijateljici bitne i znate da mladenka voli fino vino i dobru hranu, ali želite osmisliti nešto posebno, malo drugačije. Odlazak u fini restoran, ne čini vam se kao dovoljna ideja, ali znate da bi mladenka uživala u razgovoru i finoj hrani. Ako ste u potrazi za inovativnom idejom pogledaje Instagram profil malog restorana Kut u Varšavskoj ulici. Dolaze topliji dani, a Kut od ove zime organizira privatne večere u pet slijedova!

Cijeli restoran i terasa su samo vaši, vlasnica je jako pristupačna i možete s njom dogovoriti da donesete i svoju cugu i svoju playlistu, oni su tu da vas očaraju hranom. Hrana je božanstvena, mi smo bili na privatnoj večeri kod njih i tražimo moguću priliku da se opet zaputimo tamo! Cijena po osobi je 350 kuna, iskustvo je intimno, a atmosfera je jako ugodna! Cijeli restoran ima super vibe! Restoran možete po dogovoru urediti s kul rekvizitima za djevojačku, balonima i ostalim stvarima, ako planirate imati tematsku zabavu! 

2/ Putovanje

Recite mladenki da ponese putovnicu ili osobnu te odjeću za jedan dan stvari! Hvala Ryanair-u na linijama iz Zagreba i ostalih većih dućana i jeftinim letovima. Ryanair nam je dao ideju da odvedete svoju prijateljicu na kul dvodnevno putovanje! Možete se zaputiti u Rim, na Maltu, Cipar, Krf, Pariz, gdje god su taj vikend jeftine karte i uživati istražujući drugi grad i zemlju. Ovo će sigurno biti djevojačka za pamćenje! 

3/ Adrenalinska djevojačka

Mladenka voli outdoor aktivnosti? Imate bezbroj mogućnosti, možete ići na jedrenje, što je ujedno i najljepša, ali i najskuplja opcija, no rafting, posjet adrenalinskom parku, bungee jumping, skok padobranom zipline, jahanje, sve su to super ideje koje možete organizirati u prekrasnoj prirodi u Hrvatskoj! Preporuka je rafting na Cetini i zipline preko kanjona rijeke Cetine! 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Zipline Croatia (@ziplinecroatia)

4/ Glamping djevojačka

Glamping nije rezerviran za parove, dapače, luksuzno kampiranje čini nam se kao odlična ideja za djevojačku večer. Par prijateljica na moru, u luksuznom šatoru se zabavlja uz koktele? Glamping ponuda u Hrvatskoj je golema, ali preporučamo glamping na Hvaru! 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Plage Cachée Glamping 🏕 (@plagecacheeglamping)

5/ Djevojačka na bazenu

Kad smo bili klinci obožavali smo ići na bazene i tobogane. Nije to prestalo biti manje zabavno, samo nam je zabave prestala biti prioritet. Uzmite auto i zaputite se do Terme Čatež u Sloveniji. Ako je topli dan, uživat ćete na genijalnim toboganima, a dan možete završiti s masažom!

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Terme Čatež (@terme_catez)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime