Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Čuda tehnologije: revolucionarni uređaji za blistavo lice i čvrste noge bez celulita

Tehnologija je u estetskoj medicini toliko napredovala da postoje zaista 'čudotovorni' uređaji koji daju brze i efikasne rezultate nakon samo nekoliko tretmana. Odnedavno ih možete isprobati i u Hrvatskoj

Pri kraju svog Adventskog kalendara dr. Nikola Milojević prezentirao je dva nova uređaja koja, kako tvrdi, daju čudesne rezultate – HydraFacial za blistavo lice te tretman aparatom Onda za uklanjanje celulita i masnih naslaga.“HydraFacial koristi modernu vortex tehnologiju kao najmoderniju metodu čišćenja lica, a ujedno radi piling i mezoterapiju lica za najblistaviju kožu ikada… Tako da još uvijek stignete zablistati do Nove godine! Aparat Onda koristi, pak, mikrovalove da ukloni celulit kao niti jedna druga tehnologija na tržištu! Za celulit i uklanjanje masnih naslaga to je tretman broj jedan”, ističe dr. Milojević, dodajući da neke osobe, koliko god se trudile paziti na prehranu i vježbale, na bedrima imaju vidljivu ‘narančinu koru’ i masne naslage.

„Izgled kože na površini uzrokuje tkivo ispod površine koje treba tretirati. No, srećom, postoji rješenje za to koje se zove – Onda. To je revolucionarni uređaj koji jedinstvenom tehnologijom ciljano tretira celulit i masne naslage te zateže kožu. Zovu ga i ‘čudesan tretman’, a to je zapravo jedinstveni tretman mikrovalovima, takozvanim coolwaves, koji djeluje na masno tkivo i celulit te zateže kožu. Tretman je blag, bezopasan i vrlo učinkovit na ciljanim područjima. Traje 20-30 minuta, a već nakon prvog zahvata vidljivi su rezultati. Ipak, za takozvane ‘čudesne rezultate’, po kojima je Onda poznata, ovisno o stanju i građi osobe, potrebna su jedan do četiri tretmana“, ističe dr. Milojević, dodajući da je drugi svjetski hit tretman za kožu, koji je od sada je dostupan i u Poliklinici MilojevićHydraFacial!

“To je sofisticiran postupak čišćenja lica za žene i muškarce. Brz je, bezbolan i ugodan, a može trenutačno riješiti probleme lica poput mitesera ili crnih točkica na nosu. Uklanja manje pore i stanjuje duboke bore, a istodobno liječi i pomlađuje kožu koja postaje mekana, čista i blistava. Ovaj se tretman provodi pomoću aplikatora koji ima jedinstveni Vortex sustav s različitim nastavcima. Takozvane štrcaljke na koži stvaraju vrtlog koji istovremeno izvlači nečistoće iz pora i kožu hrani revitalizirajućim tvarima. Posebni nastavci imaju piling učinak, omogućuju masažu vakuumom koja dodatno uklanja nečistoće, a nakon toga koža se izlaže plavom i crvenom LED svjetlošću koja pomlađuje kožu. HydraFacial je tretman koji je temelj za zdravu, pomlađenu i blistavu put. Način na koji djeluje otklanja znakove starenja bez iritacije, a koži daje potrebnu čistoću i vlažnost. Namijenjen je svim tipovima kože. Djeluje blago i osvježavajuće čak i na najosjetljivijoj koži”, naglašava dr. Milojević, dodajući da pomoći ovih tretmana još stignete zablistati za blagdane te se svojim ukućanima pokazati u najboljem svjetlu.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime