Četvrtak, 28 ožujka, 2024

INTERVJU: Jan Bolić: Slijedite svoje snove bez obzira na sve…

U nešto manje od školskog sata razgovora popričali smo s Janom o njegovom autorskom i društvenom momentu, inspiraciji, stavu prema životu, autorskom radu, snovima, prošlosti, zeitgeistu i budućnosti te najavi novih radova

Mladog riječkog pisca i aktivista s društvenih mreža Jana Bolića, kojem je nedavno izašao novi krimi roman “Štakori”, teško je uloviti s obzirom na sve obaveze. Jednako tako niste ga mogli ne uočiti i zbog činjenice vrlo vokalnog i otvorenog govora o svojoj dijagnozi, spinalnoj mišićnoj atrofiji koja ga već godinama čini nepokretnim tijelom, ali duhom nepokolebljivim.
 
Čast razgovora s njim i uvida u njegov hiperpozitivistički i afirmativni stav uz pomoć i asistenciju majke Marristelle, imali smo između njihovih dnevnih obaveze od Rijeke do Rijeke, promocije do promocije, statusa do statusa.
 
U nešto manje od školskog sata razgovora popričali smo s Janom o njegovom autorskom i društvenom momentu, inspiraciji, stavu prema životu, autorskom radu, snovima, prošlosti, zeitgeistu i budućnosti te najavi novih radova. 
 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime