Utorak, 17 svibnja, 2022

Intervju: Ante Gelo – zašto nikad nisu objavljena čak 3 snimljena albuma autorske glazbe?

Ante Gelo je istinski ljubitelj glazbe i jedan od onih koji ne drži fige u džepovima kada priča

Dogovoriti video čvenk s gitaristom, aranžerom, glazbenim producentom Antom Gelom, misija je korak do nemoguće. Lakše je probiti do novog Stinga. Ali uz dosta strpljenja i hvatanja krivina u stisnutim rasporedima i snimanjima, polovili smo se između raspisivanja novih aranžmana i pripremanja novih snimanja. 

Istinski ljubitelj glazbe

Jedan od prepoznatljivih likova iz bezbroj TV showova Hrvatske televizije, Gelo je nakon jazz akademije u Grazu postao sinonimom za vođenje kvalitetne domaće glazbene produkcije za ruku i pripuštanje u raznim orkestralnim i aranžmanskim finesama u novom ruhu – na glazbenu scenu.
 
Daleko više od čovjeka iz samoodabrane scene i onoga koji drži leđa Oliveru, Arsenu, Gabici, Gibi, Urbanu, Nini Badrić i mnogim prvacima domaće pop scene, Gelo je istinski ljubitelj glazbe i jedan od onih koji ne drži fige u džepovima kada priča.

O koroni ubojici turneja

Otkrivanje njegovih dosad dobro čuvanih tajni kroz male noćne razgovore išlo je u smjeru saznanja i kako postoje čak tri snimljena, ali neobjavljena albuma njegove autorske glazbe. O putovanjima diljem svijeta i turnejama uz Olivera i Amiru Medunjanin, o Carnegie Hall i inim kultnim svjetskim mjestima na kojima su nastupali, o koroni ubojici turneja, putovanja i mogućnostima povratka na old school normal… popričali smo u novom Mixer Room Podcastu.

Pročitajte još...

INTERVJU: Zbog koje se splitske pjevačice napokon smije Krešo Bengalka?

Uz Vojka Vrućinu, bivšeg kolegu iz Kiše Metaka i Gršeta kao mlade i nove inačice sličnog đira, Krešo Bengalka je zadnjih godina istureni nositelj splitske rep scene. Zbog koje se splitske pjevačice prvi put u povijesti intervjua nasmijao, otkrijte u Mixer Room Podcastu!

Povezano

INTERVJU: Snježana Banović: Ništa nije propalo kao novinarstvo!

Snježana Banović u sat vremena prisjetila se najvažnijih trenutaka svoje karijere, usporedila 'nekad - sad' u smislu detektiranja momenta kad se počela gubiti kultura na ovim prostorima. Pogledajte...

INTERVJU: Nenad Stipanić: Nagrađivani spisatelj na privremenom radu u Berlinu

Osim razgovora o nagrađivanim romanima, svim segmentima karijere s kratkotrajne distance "našeg čovjeka na terenu", u intervjuu donosimo i Nenadove optimistične i humorističke projekcija Berlina, Njemačke i osvrt na Hrvatsku s distance...

Shamso 69/Brkovi: Samo su Mile Kekin i Bajaga lošiji pjevači od mene

Dnevni razgovor s Vedranom je kao listanje Alana Forda, iznimno zabavno provedeno vrijeme. Uživajte!

INTERVJU: SUN U – nešto potpuno drugačije na domaćoj pop sceni

Sanja Šiljković aka SUN U jedinstvena je pojava na domaćoj electro pop sceni

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime