Subota, 23 ožujka, 2024

Intervju: Ante Gelo – zašto nikad nisu objavljena čak 3 snimljena albuma autorske glazbe?

Ante Gelo je istinski ljubitelj glazbe i jedan od onih koji ne drži fige u džepovima kada priča

Dogovoriti video čvenk s gitaristom, aranžerom, glazbenim producentom Antom Gelom, misija je korak do nemoguće. Lakše je probiti do novog Stinga. Ali uz dosta strpljenja i hvatanja krivina u stisnutim rasporedima i snimanjima, polovili smo se između raspisivanja novih aranžmana i pripremanja novih snimanja. 

Istinski ljubitelj glazbe

Jedan od prepoznatljivih likova iz bezbroj TV showova Hrvatske televizije, Gelo je nakon jazz akademije u Grazu postao sinonimom za vođenje kvalitetne domaće glazbene produkcije za ruku i pripuštanje u raznim orkestralnim i aranžmanskim finesama u novom ruhu – na glazbenu scenu.
 
Daleko više od čovjeka iz samoodabrane scene i onoga koji drži leđa Oliveru, Arsenu, Gabici, Gibi, Urbanu, Nini Badrić i mnogim prvacima domaće pop scene, Gelo je istinski ljubitelj glazbe i jedan od onih koji ne drži fige u džepovima kada priča.

O koroni ubojici turneja

Otkrivanje njegovih dosad dobro čuvanih tajni kroz male noćne razgovore išlo je u smjeru saznanja i kako postoje čak tri snimljena, ali neobjavljena albuma njegove autorske glazbe. O putovanjima diljem svijeta i turnejama uz Olivera i Amiru Medunjanin, o Carnegie Hall i inim kultnim svjetskim mjestima na kojima su nastupali, o koroni ubojici turneja, putovanja i mogućnostima povratka na old school normal… popričali smo u novom Mixer Room Podcastu.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime