Subota, 23 ožujka, 2024

Princ Louis je bio glavna zvijezda krunidbe kralja Charlesa III

Sve društvene mreže obožavaju sve slatke trenutke koje su imali 5-godišnji princ i njegova velika seka princeza Charlotte

Baš kad ste mislili da će dan krunidbe biti u znaku kralja Charlesa III i kraljice Camille, unuk britanskog monarha, princ Louis je ukrao šou … barem, prema internetu. Sve društvene mreže obožavaju sve slatke trenutke koje su imali 5-godišnji princ i njegova velika seka princeza Charlotte. Sve je počelo kada su Charlotte i Louis zajedno stigli u Westminster Abbey u državnom automobilu, a fotograf je snimio nekoliko trenutaka. Na fotografijama se vidi kako Louis naslanja glavu na prozor automobila dok njegova 8-godišnja sestra vragolasto gleda gomilu s druge strane vozila. U jednom trenutku odlučio je zabaviti publiku.



Jedan od slađih trenutaka je bio onaj, kada su mladi princ i princeza ušli u palaču držeči se za ruke.

Naravno, princ George, također je imao svoj trenutak da zablista kao najstariji kraljev unuk i počasni paž na ceremoniji u Westminsterskoj opatiji. Ali dok je on sjedio naprijed i obavljao svoje dužnosti, njegova mlađa braća i sestra sjedili su pored mame i tate, a.k.a. Kate Middleton i princ William, radeći ono što djeca rade. Bilo je zijevanja, šaputanja, gledanja okolo i pokazivanja u strahopoštovanju i čuđenju. Iskreno, mi bismo učinili isto.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ロイター (@reutersjapan)

Princ je srca ljudi diljem interneta osvojio i svojim mahanjem tijekom pojavljivanja na balkonu Buckinghamske palače jer je radio brojne smiješne fraze lica i mahao na zabavan način. 

Nama je bio presladak i dokaz koliko su i članovi kraljevske obitelji, samo ljudi. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime