Četvrtak, 21 ožujka, 2024

André Rieu, miljenik hrvatske publike, vraća se u Arenu Zagreb!

Nastupi Andréa Rieua uključuju spektakularan dolazak na pozornicu, raskošne kostime, romantični i vedar program s glazbom iz svijeta mjuzikla, opera, operete, filma te nezaobilazne omiljene valcere

Hrvatska publika i André Rieu dijele posebnu povezanost! Nizozemski ‘Kralj valcera’, čiji koncerti svake godine oduševljavaju više od 600.000 gledatelja širom svijeta, s oduševljenjem najavljuje svoj povratak u Zagreb, 15. studenog 2024. Interes hrvatske publike nije nikakvo iznenađenje jer koncerti ovog dirigenta i violinista, zajedno s njegovim Johann Strauss orkestrom, pružaju izvanredno iskustvo za sve generacije.Glazba, spektakl i čarolija na pozornici

Nastupi Andréa Rieua uključuju spektakularan dolazak na pozornicu, raskošne kostime, romantični i vedar program s glazbom iz svijeta mjuzikla, opera, operete, filma te nezaobilazne omiljene valcere. Svaki njegov nastup pretvara večer koncerta u nezaboravno iskustvo, obogaćeno humorom i šarmom koji nadmašuju sam glazbeni doživljaj.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by André Rieu (@andrerieu)

 

‘Ponosan sam što Star produkcija godinama surađuje s izuzetno profesionalnim timom Andréa Rieua koji nam ukazuje povjerenje nastavljajući suradnju s nama iz godine u godinu, još od 2016. Svaki novi koncert je potvrda uspješne suradnje, na radost publike koja vjerno prati tog karizmatičnog dirigenta, violinistu, tvorca ideja jer on na svojim koncertima ima viziju razveseliti ljude, pružiti im svečanost, zabavu, a kroz divne klasične melodije u pratnji svog velikog orkestra koji mu je kao obitelj. Zbog svega ovoga ga i sljedeće godine iščekujemo s veseljem!’ – izjavio je Alen Ključe, direktor Star produkcije, najavljujući ovaj koncert.

Megapopularni violinist koji nadmašuje pop i rock zvijezde

Devet milijuna pratitelja na Facebook stranici, više od 40 milijuna prodanih albuma kao i više od pola milijuna posjetitelja na koncertima svake godine jasno pokazuju kako je ovaj megapopularni violinist već dugo uspješniji od mnogih pop i rock zvijezda diljem svijeta!

‘Emocije su mi najvažnije i na moje koncerte svi su dobrodošli!’, kaže Rieu. ‘Otvaramo svoja srca publici koja nam uvijek uzvraća istom mjerom. Svake večeri sa svojim orkestrom gledam raspjevane i rasplesane ljude u publici, radosne i bezbrižne. Zajedno provodimo večeri koje sigurno nikad nećemo zaboraviti. Presretan sam kad primim poruke obožavatelja koji kažu kako su dugo nakon koncerta prepuni dojmova!’

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by André Rieu (@andrerieu)

 

Veliki tim koji prati ovog umjetnika u Zagreb sastoji se od više od stotinu članova, što uključuje ne samo najveći privatni orkestar na svijetu, zbor i soliste, već i kuhare, liječnike i fitness trenere. Također, tim raspolaže s čak četiri pozornice i četiri kompleta instrumenata, što olakšava održavanje koncerata na različitim kontinentima. Mnogi članovi ovog tima surađuju s Andréom Rieuom već više od 25 godina!

Ovo je prilika da budete dio nove svjetske turneje i osigurate svoje ulaznice na vrijeme, po cijeni već od 39,00 eura, koje će biti dostupne putem sustava Eventim od 9. listopada 2023.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime