Srijeda, 17 srpnja, 2024

INmusic Fest 2025: Popis headlinera i aktualnih svjetskih izvođača za sljedeću godinu i rekordnu posjećenost festivala

Izbrojili smo iz nekoliko sfera sugestije bendova koji bi nosili rekordnu posjećenost INmusic festivalu, uzimajući u obzir višegodišnju pratnju njihove programske indie rock, pop, rap, retro i world music orijentacije

Umjesto booking agenata najvećeg hrvatskog glazbenog festivala i prije najavnog teksta kojim će PR team reći: ‘Pripremite se za nezaboravan glazbeni spektakl jer se INmusic Festival vraća 2025. godine s line-upom koji će zadovoljiti sve glazbene ukuse. U srcu Zagreba, na Jarunu, krajem lipnja, okupit će se neki od najvećih svjetskih bendova i izvođača’, pobrojali smo neke od aktualnih, atraktivnih a koncertno vitalnih i aktivnih izvođača koji još nisu bili niti u RH niti na INmusic Festu, a treba ih svakako ugostiti po prvi puta ili svakako vidjeti još jednom jer obećavaju sjajan koncertni doživljaj i spektakl.Izbrojili smo iz nekoliko sfera sugestije bendova koji bi nosili rekordnu posjećenost festivalu, uzimajući u obzir višegodišnju pratnju njihove programske indie rock, pop, rap, retro i world music orijentacije kao većinski i pretežito prevladavajućih izvođača. U obzir je naravno uzeta i veličina, kapacitet i financijske mogućnosti tj. nemogućnosti festivala koje u startu isključuju angažmane takvih imena kao što su Coldplay, U2, Eminem, Foo Fighters, Taylor Swift, Billie Eilish, Miley Cyrus, RHCP i slični.

Evo što vas, recimo, očekuje na najvećem glazbenom događaju godine da bi isti bio proglašen, uz Exit, najbitnijim glazbenim eventom ovog dijela Europe. U nekim od kombinacija, ovo su sve potencijalno dobavljivi izvođači ako se neće pretjerano škrtarit na izračunu inputa i outputa što dovlačenje kojeg izvođača sa sobom nosi.

A HEADLINERI

Tu spadaju aktualni izvođači koji brojkama, atraktivnošću, kvalitetom, aktualnošću nose  najveća imena i težinu angažmana.

Pearl Jam

Kendrick Lamar

The Idles

The Chemical Brothers

Paul Weller

Liam Gallagher

Lorde

Lana Del Rey

Charli XCX

B HEADLINERI / RETRO INDIE ACTS

Nekad popularni izvođači s aktualnim albumima koji su izgubili medijsku atraktivnost koju su imali u prvim dijelovima karijere, ali imaju etiketu kultnih i težinu angažmana imena.

Jane`s Addiction

The Jesus & Mary Chain

The Jesus Lizard

The Hives

Mr. Bungle

Morrissey

MBV – My Bloody Valentine

Underworld

DANCE POP ACTS – aktualna mainstream ili alter pop i plesna sfera

Tame Impala

Foster The People

Portugal The Man

Azealia Banks

Grimes

Lorde

RAP ACTS – najatraktivniji izvođači iz sfere rapa i hip hopa

Rakim

Childish Gambino

Clipse

Zack De La Rocha

Public Enemy

INDIE ROCK ACTS

Kultni ili noviji i aktualniji izvođači koji s pozicije indie rock scene nose težinu i pažnju preko ‘kužera’ i realnih znalaca i pratitelja scene. 

Kim Gordon

The Breeders

The Distillers

Pixies

Thurston Moore

Whispering Sons

Los Campesinos

Fucked Up

Los Bitchos

CNTS

Tindersticks

Bright Eyes

The Dwarves

Girls Against Boys

New Bomb Turks

9 Pound Hammer

Travis Barker

Ovo je samo dio nevjerojatne postave koju smo u raznim kombinacijama pripremili za vas!

INmusic Festival 2025. obećava tri dana punih glazbe, zabave i nezaboravnih trenutaka. Ulaznice su u prodaji, pa osigurajte svoje mjesto na ovom vrhunskom glazbenom  događaju. Vidimo se na Jarunu!

Ili ne 😉

Naslovna fotografija: Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime