Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Zašto je pjevač Imagine Dragonsa postao sezacija na TikToku?

Ako mislite da nešto propuštate, upravu ste. Donosimo TikTok koji je praktički zaludio sve na platformi

Očigledno, oni koji su dugogodišnji obožavatelji Imagine Dragonsa nisu iznenađeni euforijom koja je proteklih dana zahvatila TikTok kada su neki posjetitelji koncerta grupe smatrali shodnim (i veliko im hvala) pokazati svijetu dijelove koncerta. Odnosno kakav je njegov frontman: evidentno je da nam je, u rastresenim obavezama užurbanog života, nedostajao baš sjaj Dana Reynoldsa. Ako mislite da nešto propuštate, upravu ste. Donosimo TikTok koji je praktički zaludio sve na platformi.

@rafinharsr His little smile and dance… Thunder 🎵 #thunderimaginedragons #imaginedragonsconcert #imaginedragons #danreynolds #imaginedragonsbrasil #imaginedragons2023 #thunder #radioactive #imaginedragonslive #concert #theboys #radioactiveimaginedragons ♬ original sound – rafinha.rsr


 

Najpopularnije pitanje na videu je sljedeće: “Zašto smo tek sada shvatili koliko je sexy?”. I to je pitanje koje si mnogi od nas postavljaju, čak i gledajući druge isječke. TikTok je postao viralan u roku od nekoliko sati, još uvijek skupljajući tisuće lajkova i dijeljenja. 

Sada, za one koji su tek nedavno otkrili umjetničko umijeće frontmena, ne samo grupe, podsjećamo da će 8. i 9. kolovoza nastupiti u Puli. Poželite li još više podići temperaturu u večeri koja će sama po sebi biti vrlo vruća, predlažemo da krenete u potragu za ulaznicama i pokušate vidjeti koncert iz prvog reda kako biste se bolje divili pjevaču. Mi ćemo u međuvremenu čekati još videa na TikToku.

@verbudsku word upon your lip lip 👄 #danreynolds #imaginedragons #mercury #whateverittakes #concert #la #usa #losangeles #summer @Imagine Dragons ♬ původní zvuk – Bůďaontheroad

Naslovna fotografija: Privatna arhiva

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime