Subota, 23 ožujka, 2024

Harry Potter: The Exhibition – Izložba o čarobnjačkom svijetu stiže u Beč

Harry Potter izložba slavi svoju europsku premijeru u bečkom METAStadtu od 16. prosinca 2022. Originalni kostimi i rekviziti kao i ultramoderne instalacije omogućuju obožavateljima da urone duboko u svijet magije Harryja Pottera

Harry Potter je i dalje je fascinantan raznim naraštajima, od mlađih do onih starijih generacija, mnogi su obožavatelji ovog čarobnjaka. Fascinantni čarobnjački svijet, sa svim svojim čarobnim iznenađenjima i uzbudljivim pustolovinama, mjesto je koje bi svatko volio posjetiti. Sedam knjiga i osam filmova koji govore o avanturama Harry Pottera svjetski su hitovi. Zahvaljujući spektakularnoj interaktivnoj izložbi, sada i vi možete uroniti u čarobni svijet Harry Pottera i njegovih prijatelja.



Harry Potter izložba slavi svoju europsku premijeru u bečkom METAStadtu od 16. prosinca 2022. Originalni kostimi i rekviziti kao i ultramoderne instalacije omogućuju obožavateljima da urone duboko u svijet magije Harryja Pottera. Trajat će sve do proljeća 2023.

Premijera čarobnog Harry Pottera u Beču

Izložba iza kulisa koristi najnovije inovacije u impresivnom dizajnu i tehnologiji. Slavi filmove i priče o Harryju Potteru, Fantastičnim zvijerima i proširenom čarobnjačkom svijetu, uključujući Harryja Pottera i ukleto dijete, kroz prekrasno izrađena okruženja koja prikazuju ikonske trenutke, likove, okruženja i zvijeri koje upoznajemo u filmovima i pričama.

Posjetitelji će moći izbliza vidjeti autentične rekvizite i originalne kostime iz filmova o Harryju Potteru i Fantastičnim zvijerima i imati priliku sudjelovati u inovativnim, čarobnim okruženjima i instalacijama koje izazivaju strahopoštovanje na način koji nikad prije nije bio prisutan na putujućoj izložbi. Izložba Harry Pottera predstavlja jedinstveno sveobuhvatno iskustvo obilaska koje će očarati i nove i odane obožavatelje Wizarding Worlda.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Harry Potter: The Exhibition (@harrypotter_exhibition)

Izložba u kojoj svijet Harry Pottera postaje stvarnost

Putujuća izložba, koja je svoju svjetsku premijeru imala u Philadelphiji u veljači 2022., koristi modernu tehnologiju kako bi omogućila da se čarobni svijet Harryja Pottera doživi izbliza. Mnoštvo interaktivnih izložbenih elemenata također pruža priliku za odlazak na vrlo osobno čarobno putovanje, posjetitelji mogu izabrati svoj vlastiti štapić, svoj vlastiti Hogwarts tim i još mnogo toga. A jeste li ikada isprobali legendarni čarobni sport Harryja Pottera – Quidditch ili skuhali vlastiti napitak?

Kupite svoje karte i osim predivnog vikenda u Beču, doživite nezaboravno iskustvo. Ponekad sve što nam je potrebno je zaroniti u svijet mašte, zar ne?

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Harry Potter: The Exhibition (@harrypotter_exhibition)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime