Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

“Nokturno” – virtualna izložba kakvu još niste vidjeli!

Istovremeno duhovito, ironično, kritično, ali i izuzetno iskreno i autentično

Od početka pandemije do danas internet je preplavljen online sadržajima.



Budući da se kulturno-umjetnička scena velikim dijelom preselila se virtualni svijet pojavila se ideja o virtualnoj izložbi koja bi se izdvojila od ostalog već ponuđenog sadržaja.

Vođena tom idejom akademska slikarica Gorana Težak razradila je scenarij koji je istovremeno duhovit, ironičan, kritičan ali i izuzetno iskren i autentičan.

“Nadamo se da ćete uživati u izložbi koju smo vam pripremili te kroz nju pobliže upoznati iznimnu mladu akademsku umjetnicu Goranu Težak.” – poručuju organizatori te dodaju:

“Kada smo planirali samostalnu izložbu “Nokturno” Gorane Težak nitko nije mogao ni zamisliti da će se svijet suočiti s jednom od najvećih pandemija moderne povijesti, s virusom COVID-19, a niti da će Zagreb pogoditi najjači potres u posljednjih 140 godina.”

“S obzirom na spomenute okolnosti i dok čekamo neko sretnije vrijeme Galerija „Idealni grad” Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad predstavlja izložbu Gorane Težak „NOKTURNO“ u virtualnom obliku.” – optimistično zaključuju.

Video izložba uz prezentaciju radova iz ciklusa Nokturno koji su uobličeni tako da i sami čine svojevrstan umjetnički koncept donosi i kratki intervju s umjetnicom .

Virtualna izložbu “Nokturno” akademske umjetnice Gorane Težak u organizaciji Galerije „Idealni grad” Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad uz prezentaciju radova koji su uobličeni tako da i sami čine svojevrstan umjetnički koncept donosi i kratki intervju s umjetnicom, a video možete pogledati ovdje:

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime