Četvrtak, 4 travnja, 2024

Lauba poziva na natječaj za 4. izdanje Boutique Art Fair-a ‘Nesvrstani’

U okviru svog izlagačkog programa i popratnih sadržaja umjetnički sajam sudionicima nudi vrijednu priliku za međusobno umrežavanje, druženje i povezivanje s kolekcionarima

Boutique Art Fair ‘Nesvrstani‘ umjetnički je sajam koji pruža komercijalnu platformu za galerije, umjetničke udruge i samostalne umjetnike.



U tri godine postojanja etablirao se kao najvažniji umjetnički sajam u regiji zahvaljujući velikoj posjećenosti te iznimnoj kvaliteti galerija i izloženih umjetnina.

U okviru svog izlagačkog programa i popratnih sadržaja umjetnički sajam sudionicima nudi vrijednu priliku za međusobno umrežavanje, druženje i povezivanje s kolekcionarima. Stoga, Lauba poziva sve galerije, umjetničke udruge, umjetničke organizacije i samostalne umjetnike koji djeluju u području suvremene umjetnosti da se prijave na natječaj.
Sve informacije o općim odrednicama te kategorijama i obvezama organizatora i izlagača  možete pronaći na web mjestu nesvrstani.hr/hr/natjecaji/. Na stranici se također nalaze informacije o potrebnom sadržaju prijavnice. Natječaj je otvoren do 7. travnja 2021., a sami Boutique Art Fair ‘Nesvrstani!’ održavat će se od 17. do 20. lipnja 2021. godine.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime