Subota, 23 ožujka, 2024

U Laubi počinju Nesvrstani – najveći regionalni art sajam

Posjetitelji su dobrodošli u Laubu od 17. do 20. lipnja od 11 do 24 gdje se mogu upoznati s brojnim predstavnicima galerija, umjetničkim udrugama i samostalnim umjetnicima koji su uvršteni u ovogodišnji program NESVRSTANIH

U Laubi – Kući za ljude i umjetnost danas, 17. lipnja, održat će se službeno otvorenje najvećeg umjetničkog sajma u regiji, Boutique Art Faira NESVRSTANI. Tijekom ovogodišnjeg izdanja, publika će osim u izloženim umjetninama, međusobnom umrežavanju i druženju moći uživati i u interaktivnom sadržaju i glazbenoj pratnji sve do kraja tjedna. 



Posjetitelji su dobrodošli u Laubu od 17. do 20. lipnja od 11 do 24 gdje se mogu upoznati s brojnim predstavnicima galerija, umjetničkim udrugama i samostalnim umjetnicima koji su uvršteni u ovogodišnji program NESVRSTANIH.

Uz umjetnički – bogat glazbeni program

Osim umjetničkog programa, goste će zabavljati i večernji glazbeni repertoar koji se uključuje koncerte bendova Kensington Lima, Rolo i Koala Voice, dok će Funk Delegacija vrtjeti ploče i preko dana. 
Također, posebno osmišljeni sadržaj ovogodišnjih NESVRSTANIH uključivat će interaktivan pristup prenošenja znanja i popularizacije umjetnosti na praktičan i zabavan način. U subotu 19. lipnja posjetitelji će moći uživati u kreativnoj i edukacijskoj radionici sitotiska u 14 sati, dok će oni natjecateljskog duha moći pokazati svoje znanje u kvizu koji će uslijediti nakon, u 17 sati. Za kraj, oni radoznali neka rezerviraju nedjelju kada će moći naučiti ponešto o digital artu na panelu o umjetnosti budućnosti. 
Cijena ulaznica je 30 kuna, a na otvorenju se ulaz neće naplaćivati.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime