Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Nicolas Concept Store: Novouređeni prostor u Zagrebu donosi novu dimenziju stila i održivosti

Nicolas Concept Store, od svog osnutka 2008. godine, donosi revolucionaran pristup modi hrvatskoj publici

Nicolas Concept Store, poznato odredište za modne i dizajnerske entuzijaste, otkriva svježi, održivi dizajn interijera koji ističe jednostavnost i elegantne linije, ali istodobno naglašava posvećenost održivom pristupu.



Maja Merlić, talentirana arhitektica, majstorski je transformirala originalne stropne grede starosti 90 godina, dok su stalci za odjeću izrađeni od prirodnih materijala poput žutice i nerafinirane kože. Ovi detalji, izrađeni ručno, ne samo da pridodaju estetsku vrijednost prostoru, nego istodobno naglašavaju ekološku osviještenost i autentičnost ovog izuzetnog interijera.

Sveobuhvatna ponuda od odjeće do ekskluzivnih mirisa i proizvoda za njegu kože

Fokusirajući se na održivost, prostor je obogatio svoj izgled detaljima poput živog drva masline i stolova izrađenih od sirovog, neobrađenog metala, naglašavajući tako svoju posvećenost prirodi i autentičnosti. Partnerstvo s trgovinom, galerijom i knjižarom Selectedd dodatno je obogatilo ponudu Nicolas Concept Storea s komadima kao što su izražajni stolovi i stolice, keramika, mirisi za prostor te jedinstvene knjige izdavačkih kuća Phaidon i Kinfolk. Osim odjeće i dizajna, Nicolas Concept Store također nudi proizvode za njegu kože i ekskluzivne mirise najpoznatijih parfemskih brendova, pružajući sveobuhvatan uvid u raznoliku ponudu niche trgovine Top.

Revolucionarni pristup modnoj sceni Hrvatske od 2008. godine

Nicolas Concept Store, od svog osnutka 2008. godine, donosi revolucionaran pristup modi hrvatskoj publici. Pionir uvođenja najpoznatijih svjetskih brendova na naše tržište, Nicolas je također bio domaćin nezaboravne modne manifestacije 2009. godine, predstavljajući revije Celine, YSL i Lanvin, koje su izravno stigle s Pariškog tjedna mode. Kratko nakon toga, Nicolas Concept Store bio je domaćin velike izložbe pod vodstvom povjesničara umjetnosti Igora Zidića. Osim istaknutih skulptura, slika i instalacija vodećih hrvatskih umjetnika, izložena je i pobjednička slika s Venecijanskog bijenala, djelo Zlatana Vehabovića.

Nicolas Concept Store nije samo sinonim za izvanrednost u modnoj industriji, već i predvodnik u očuvanju okoliša i promicanju svijesti o održivosti. Kroz svoje angažmane, potiče kupce na podršku pozitivnim promjenama prema boljoj budućnosti. U svom impresivnom asortimanu, koji uključuje brendove poput Golden Goose, Iro Paris, Isabel Marant, Christopher Esber, Coperni i Rotate, Nicolas postavlja standarde kvalitete i stila. Od svog početka 2008. godine, Nicolas je neprestano evoluirao, a renovacija prostora u Masarykovoj 13 označava novi korak prema promicanju održivog pristupa uređenju izložbenih prostora.

Fotografije: Press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime