Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Reserved Home kolekcija unosi dašak proljeća u domove

Svježa i razigrana, u nježnim pastelnim bojama, romantična linija odražava tople i ugodne interijere. S blagim prizvukom nostalgije i rukotvorina, linija se sastoji od romantičnih i rustikalnih elemenata

Poznati modni brend Reserved još jednom nas je oduševio! Po prvi put u povijesti brenda, predstavljena je kolekcija za dom – Reserved Home. Kolekcija je osmišljena na način da zadovolji potrebe uređenja interijera u svim prostorijama vašega doma. U dizajniranju kolekcije zadržana je estetska dosljednost brenda, a kolekcija se sastoji od tri linije: klasična, minimalistička i romantična koje nadopunjuje preslatka linija za djecu. Svaka od njih autentična je na svoj način i donosi raznoliku ponudu i pažljivo odabrane detalje.Klasična linija odnosi se na univerzalni dizajn koji vro jednostavno upotpunjuje svaki tip interijera. Uključuje niz bezvremenskih artikala izrađenih od visokokvalitetnih materijala u neutralnim nijansama bež i sive, uz blagu notu ružičaste. U ponudi možete pronaći detalje za cijeli dom: od kuhinjskih potrepština i keramičkog posuđa do posteljine i dekorativnih elemenata. Sve je upotpunjeno i Home wear artiklima u kojima ćete s užitkom u udobnosti svoga doma provoditi svoje slobodne trenutke.

Svježina i razigranost

Prava oda harmoniji i funkcionalnosti sadržana je u minimalističkoj liniji. I ovdje je prisutna neutralna paleta boja uz naglasak na prirodne materijale poput pamuka i bambusa koji su impresivno ukomponirani u moderni dizajn. Teksture u obliku waffle tkanine i muslina savršeno odražavaju ideju minimalizma spajajući grubi skandinavski stil i japanski pragmatizam. Fluidne i organske forme zastupljene su i na keramičkim posudama i vazama, a nijanse sive i bež nadopunjene su suptilnom zelenom i nepravilnim toplim notama drva za potpuni ugođaj.

Svježa i razigrana, u nježnim pastelnim bojama, romantična linija odražava tople i ugodne interijere. S blagim prizvukom nostalgije i rukotvorina, linija se sastoji od romantičnih i rustikalnih elemenata. Sigurni smo kako će cvjetni uzorci, izvezeni detalji i pletene teksture na poseban način unijeti dašak proljeća u vaš dom.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime