Subota, 23 ožujka, 2024

Avatar: Put vode uskoro stiže u kina, a upravo je izašao novi trailer

U režiji Jamesa Camerona i produkciji Camerona i Jona Landaua, u filmu glume Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang i Kate Winslet

Filmska kompanija 20th Century Studios objavila je novi trailer i poster za “Avatar: Put vode”, dugoočekivani film Jamesa Camerona, prvi nastavak njegovog filma svih vremena i Oscarom® nagrađenog “Avatara”, velikog kino hita s najvećom zaradom u povijesti. “Avatar: Put vode” u distribuciji Blitz filma stiže 15. prosinca ove godine u najprestižnijim kino formatima.Koja je radnja novog filma?

Radnja novog filma se odvija više od jednog desetljeća nakon događaja iz prvog dijela. Otkad je odlučio trajno prenijeti ljudsku svijest u svoje tijelo Avatara i postati novi vođa naroda Na’vi, Jake Sully živi sa svojom obitelji na Pandori. On i Neytiri su osnovali obitelj i dobili djecu. Kolonizirajuće su se snage vratile na Pandoru kako bi završili prvotnu potragu za rijetkim mineralom, prisiljavajući Jakea i Neytiri da pobjegnu iz svog doma, istražujući do tada nepoznate dijelove Pandore.

(L-R): Jake Sully, Ronal, and Tonowari in 20th Century Studios’ AVATAR: THE WAY OF WATER. Photo courtesy of 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios. All Rights Reserved.

U režiji Jamesa Camerona i produkciji Camerona i Jona Landaua, u filmu glume Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang i Kate Winslet. Za scenarij su zaslužni  James Cameron, Rick Jaffa i Amanda Silver. David Valdes i Richard Baneham su izvršni producenti filma.
 
“Avatar: Put vode” u distribuciji Blitza pogledajte u kinima u IMAX®, 4DX, 3D i ostalim kino formatima od 15. prosinca.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime