Petak, 22 ožujka, 2024

Donosimo sve detalje o drugoj sezoni serije ‘The Morning Show’

Iako je cijeli scenarij za drugu sezonu već bio gotov, sve su odlučili pisati nanovo kako bi uključili pokret #MeToo i pandemiju te će druga sezona serije biti više nego aktualna

Reese Witherspoon i Jennifer Aniston udružile su snage kao izvršne producentice u seriji “The Morning Show” Apple TV-a 2019. godine, i zaslužne su za pokretanje trenda glumljenja zvijezda u produkcijama streaming platforma.



U glavnim ulogama pojavljuju se Steve Carell, Billy Crudup i Gugu Mbatha-Raw, a serija prati televizijsku redakcijsku nakon što dođe do smjene novinara. Jedno od zaštitnih imena (Carell) optužen je za seksualno uznemiravanje i na njegovo mjesto dolazi novinarka sa svježom energijom(Witherspoon). Njezina suvoditeljica (Aniston) prilagođava se promjenama i bori se ostati relevantna u industriji u kojoj šefovi vjeruju da joj vrijeme istječe.

Prije samog emitiranja najavljene su dvije sezone

Apple toliko vjeruje u “The Morning Show” da je od početka najavio kako će snimati dvije sezone. Serija je dobila nominacije za nagrade Emmy i Screen Actors Guild. Aniston je odnijela pobjedu u SAG-u kao glavna glumica, a Crudup je pobijedio u kategorji sporednog glumca. Druga sezona serije trebala se početi prikazivati 2020. godine, ali zbog globalne pandemije rasporedi snimanja su se promijenili, kao i u cijeloj industriji.

Druga sezona stiže u rujnu

Drama se na male ekrane vraća u petak, 17. rujna, samo na Apple TV +.  Iako kasni s prikazivanjem, ne možemo dočekati novu sezonu. Producentica Kerry Ehrin otkrila je još u 2019. godini da je kreativni tim u to vrijeme već sastavio tri epizode za drugu sezonu. “Sad pišemo seriju; snimat ćemo je ovo ljeto; a premijera će biti sljedeće godine u studenome”, rekla je, no to se, nažalost, nije dogodilo.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 

Vratit će se Steve Carell i ostali članovi glumačke ekipe iz prve sezone

Iako je Carell potpisao jednogodišnji ugovor, producenti su “jasno stavili do znanja da ga žele vratiti i naznačili su da slijede novi dogovor s glumcem”, izvijestio je Deadline. Ehrin je ranije izrazio želju da glumca vrate u drugoj sezoni. Bili Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Bel Powley, Karen Pittman i Desean Terry također se vraćaju. Gugu Mbatha-Raw se neće vratiti iz razloga povezanih s njezinom pričom.

‘Novi svjetski poredak’ u drugoj sezoni

Raspravljajući o tome kako bi se priča mogla razvijati, Witherspoon se zadirkivala o mogućnosti koje su pred nama nakon završetka prve sezone. “Osjećam da na kraju ovih deset epizoda postoji potpuno novi svjetski poredak. To je kaos“, rekla je u siječnju na TCA tiskovnoj turneji. “Nitko ne zna tko je za što zadužen i što u ovom trenutku znači vodstvo. Mislim da je to ono što sada istražujemo i uzbuđena sam što imamo još puno toga za istražiti.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli The Morning Show (@themorningshow)

Sezona će se dotaknuti i pandemije

“Snimili smo dvije epizode prije nego što smo smo prestali snimati zbog pandemije, ali nakon toga se tekst nanovo. Imali su cijeli niz scenarija već napisan, no ponovno su sve pisali kako bi uključili pokret #MeToo, a sada imamo još jedan, veći, globalni fenomen za rješavanje. Ne znam što će točno biti, ali znam da se sve mijenja”, istaknuo je Mark Duplass za Deadline. 

Direktorica “The Morning Show” Mimi Leder potvrdila je promjene za GoldDerby: “Mi smo jutarnja emisija koja se bavi bolestima u svijetu, rasizmom, nepravdom i svim temamma koje su aktualne. Tako da ćemo pričati o COVID- 19, baš kao što su se sve jutarnje emisije diljem svijeta. “

Nova glumačka ekipa 

Hasanom Minhajem pojavit će se u drugoj sezoni u ulozi Erica, “karizmatične zvijezde u usponu koja se pridružuje timu Morning Showa”, izvještava Deadline. To je najveća Minhajeva glumačka uloga do sada i prvu ulogu u drami. Seriji se pridružuju i Greta Lee i Ruairi O’Connor. Lee će glumiti Stellu Bak, “ambicioznu direktoricu medijske tvrtke koja se bavi milenijskom i GenZ publikom”, navodi Deadline. O’Connor će glumiti Ty Fitzgeralda, zvijezdu YouTubea. Četiri godine nakon finala serije “Dobra žena” zvijezda Julianna Marguiles prihvatila je posao u “The Morning Show”. Igrat će Lauru Peterson, voditeljicu UBA vijesti. Uloga prati njezino nedavno pojavljivanje u Showtime’s Billions.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Julianna Margulies (@juliannamargulies)

‘ 

 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime