Subota, 23 ožujka, 2024

Jedva čekamo: Marry Me – romantična komedija s Jennifer Lopez i Owenom Wilsonom

Ako je suditi po traileru, ova komedija ima sve elemente onih koje smo nekada poznavali, voljeli i pogledali nebrojeno mnogo puta ( u većini glume upravo J.Lo i Wilson)

Nitko zapravo ne želi živjeti u sadašnjosti i 2021. godini, zar ne? Globalna pandemija uskoro ulazi u treću godinu, a ljudi se sve više udaljavaju jedni od drugih. Neki su na ova užasna vremena reagirali prihvaćanjem situacije. Drugi se žele vratiti u mirnije doba.



Pod “drugim” ovaj put mislimo na Jennifer Lopez i Owena Wilsona, koji su dali sve od sebe da nas vrate 15-ak godina unazad. Kako? Snimanjem romantične komedije “Marry Me”. Ako je suditi po traileru, ova komedija ima sve elemente onih koje smo nekada poznavali, voljeli i pogledali nebrojeno mnogo puta (u većini glume upravo J.Lo i Wilson).

Film je zasnovan na romanu Bobbyja Crosbyja, a opisan je kao “moderna ljubavna priča o slavnim osobama, braku i društvenim mrežama”. Debi u igranom filmu ima kolumbijski pjevač i superzvijezda Maluma.

Glumci na neki način glume same sebe (barem J.Lo)

J.Lo u filmu na neki način glumi sama sebe, osim što se zove Kat Valdez. Ona je seksi pop zvijezda s milijunima i milijunima obožavatelja. Ona pleše, pjeva, ima ugovore s najpopularnijim brendovima – njezin život je savršen. No, najveći dan tek dolazi. Treba objaviti singl pod nazivom “Marry Me”, koji će izvesti sa svojim zaručnikom, a bit će lansiran na globalnom livestreamu tijekom kojeg će se – pogađate – udati za njega. Ništa ne može poći po zlu, zar ne?

Sada upoznajte Owena Wilsona. On glumi Charliea Gilberta, nedavno razvedenog učitelja matematike čija je najbolja prijateljica Sarah Silverman. I baš kad pomislite da će ovo biti film o Jennifer Lopez koja se udaje za svog dečka i Owenu Wilsonu koji se zaljubljuje u Saru Silverman i svi su jako sretni i nikad se nisu sreli, moramo otkriti da ipak to nije tako. Charlie je otac tinejdžerice i na koncert ide na njezin nagovor ne sluteći kako će koncert promijeniti njegov život. 

U ovom filmu, Kat izlazi na pozornicu u vjenčanici. Razočarana je jer ju je zaručnik prevario i video je izašao u javnost nekoliko trenutaka prije koncerta. Iz nekog razloga, vjerojatno zbog tuge i očaja, pokazuje na 50-godišnjaka u publici i odluči se udati za njega. Ako ste pomislili kako Charlie, koji je nedavno razveden i ne želi ući u novi brak, odbija “prosidbu”, pogriješili ste. On se odlučuje na vjenčanje s jednom od najpoznatijih žena svijeta, tog istog trenutka, pred očima javnosti. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Marry Me (@marrymemovie)

“Ono što počinje kao impulzivna reakcija razvija se u neočekivanu romansu”, piše u službenom sinopsisu. “Ali dok se vanjske sile trude razdvojiti ih, postavlja se univerzalno pitanje: mogu li dvije osobe iz tako različitih svjetova premostiti jaz i izgraditi mjesto gdje oboje pripadaju?” Hoće li im to uspjeti, saznat ćemo u veljači 2022. kada film izlazi.

Redateljica filma stoji iza nekih od najpopularnijih serija 

Kat Coiro, koja je režirala serije poput “Dead to Me”, “Brooklyn Nine-Nine” i “Uvijek je sunčano u Philadelphiji”, sjedi iza objektiva. Lopez je jedna od producenata, kao i jedna od njezinih dugogodišnjih suradnica, Elaine Goldsmith-Thomas, koja je radila na “Prevarantice s Wall Streeta” i “Dogodilo se na Manhattanu”.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Marry Me (@marrymemovie)

Da je ovaj film snimljen u 2005. godine, sigurno bi bio jedan od najpopularnijih te godine, kako će proći u 2022. – vidjet ćemo. Nama su ovakve komedije ipak nedostajale.

Fotografija: Universal

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime