Utorak, 23 srpnja, 2024

Dolce & Gabanna: Povijesna revija ‘Alta Mode’ na Trgu sv. Marka u Veneciji

Po prvi put u povijesti slavni venecijanski Trg Sv. Marka postao je pozornica za modnu reviju, a na prestižno događanje stigle su mnoge slavne osobe od kojih u neki s ponosom gledali svoju djecu u ulogama modela!

Sinoć je Venecija postala grad modnog brenda Dolce & Gabanna. Pred više od 400 uzvanika, Domenico Dolce i Stefano Gabbana predstavili su najnoviju kolekciju Alta Moda (visoka moda) u prostoru koji do sada nikada nije bio domaćin modne revije: na Trgu svetog Marka.U publici su od poznatih sjedili Jennifer Lopez, Sean Combs, Doja Cat, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Ciara, Monica Bellucci, Christian Bale, Helen Mirren, Kitty Spencer i mnogi drugi. 

Jedinstven ugođaj 20-minutne revije

Među 400-tinjak super bogatih klijenata u publici, koji po tradiciji pohode Dolce & Gabbana couture revije, znali su da mogu očekivati ​​nešto izvanredno, a dizajneri su im to i priredili. Nakon što su se smjestili u ovaj pomalo nestvaran prostor, počastili su se 20-minutnom izvedbom koja je miješala karneval s Fellinijevim pripovijedanjem.
Jennifer Hudson pojavila se u zlatnoj haljini i otpjevala “Nessum Dorma”, iz Turandota dok su joj galebovi lebdjeli iznad glave.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli 1966 Magazine (@1966mag)

Modeli su na reviju došli u gondolama, a kao i uvijek u ‘Alta Moda’ kolekcijama komadi su prožeti lokalnom zanatskom umjetnošću i kreativnom kulturom grada domaćina, kako bi se proslavilo bogatstvo talijanske izrade i kako bi se uzvanicima osigurao jedinstveni doživljaj s određene lokacije.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Reviju su nosila djeca poznatih roditelja

Tako su haljine od georgette i tila na čudesan način prikazivale uzorke muranskog stakla i povijesti Venecije, poput krilatih lavova koji su zaštitnici grada, gondola i maškara.
Uoči same revije Gabanna i Dolce otkrili su kako planiraju predstaviti mlađu stranu Alta Mode, “jer svi misle da je couture za stare, ali to ne mora biti tako.”
To su pokazali i kroz casting modela koji je uključivao djecu poznatih roditelja: James i D’Lila Star (kćeri Seana Combsa), Deve (kći Monice Bellucci), Emmeline (kći Christiana Balea) i Leni (kći Heidi Klum).

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

U galeriji pogledajte modele sa sinoćnje revije ‘Alta Moda’!

DolceGabbana_AltaModa_Venezia2021_BACKSTAGE-2-683x1024
DolceGabbana_AltaModa_Venezia2021_BACKSTAGE-2-683x1024

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime