Subota, 27 srpnja, 2024

Kultni film u novom ruhu: Vanessa Williams glumit će u mjuziklu Vrag nosi Pradu

Filmski klasik dobiva mjuzikl adaptaciju, a glavna uloga zloglasne Mirande pripala je Vanessi Williams

Vanessa Williams preuzet će ulogu modne urednice i ikone Mirande Priestly u adaptaciji filma “Vrag nosi Pradu” na londonskom West Endu. 



Na londonsku prijestolnicu mjuzikla dolazi novi mjuzikl “Vrag nosi Pradu”, a temelji se na istoimenom hit filmu iz 2006. godine. Mjuzikl sadrži originalnu glazbu Olivera i Eltona Johna, a za koreografiju je bio zadužen nagrađivani Jerry Mitchell. 

Radnja mjuzikla ista je kao radnja filma

Andy je mlada ambiciozna novinarka koja je tek završila fakultet i dobila je posao u jednom od najpoznatijih svjetskih časopisa Runway. Glavna urednica Runwaya je modna ikona Miranda Priestly koja ima nerealne zahtjeve, ali Andy odlučuje žrtvovati svoj osobni život kako bi uspjela u poslovnom svijetu. 

Glavna uloga pripala je Vanessi Williams

Cijela glumačka postava još nije objavljena, ali zna se kome je pripala uloga Mirande Priestly. Glavnu urednicu glumit će Vanessa Williams koja se povodom najave mjuzikla oglasila u promotivnom videu. 

Ulogu Mirande Priestly u filmu je glumila Meryl Streep dok je uloga mlade novinarke Andy pripala Anne Hathaway. 

Originalna glumačka postava filma nedavno se okupila na SAG dodjeli nagrada kada su iznenadili publiku. Na pozornici su se našle Meryl Streep, Anne Hathaway i Emily Blunt te tako vratile sjećanja na popularni film koji je danas postao jedan od filmskih klasika. 

Premijera u Londonu

Predstava će se premijerno izvesti u londonskom kazalištu Dominion Theatre u listopadu ove godine. Prije velike premijere na West Endu mjuzikl će imati svoju predpremijeru na ljeto u teatru Royal Plymouth.  

 Naslovna fotografija: Youtube screenshot

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime