Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Lipanj može biti uzbudljiv i kod kuće: Ovo su top serije koje ne smijete propustiti!

Volimo pratiti serije putem TV kanala jer nam nedostaje 'napeto iščekivanje iduće epizode', ali i nemamo mogućnost ostati budni cijelu noć zbog gledanja u televizor

Pojavom sve većeg broja streaming platformi, prosječnom je gledatelju sve teže izabrati zanimljiv i kvalitetan sadržaj uz koji će provesti svoje slobodno vrijeme. Na svu sreću, mnoge popularne serije su još uvijek dostupne na TV programima. Mi ih volimo pratiti na taj način jer s dolaskom streaming platformi se izgubila ona čar “napetog iščekivanja iduće epizode”, ali i nemamo mogućnost ostati budni cijelu noć zbog gledanja u televizor. Zato smo složili must-watch listu za ovaj mjesec, koja će zadovoljiti raznolike ukuse.



Duhovi – ponedjeljkom u 22 sata (FOX)

Za ljubitelje nadnaravnog, tu je serija “Duhovi”. Novozelandska glumica Rose McIver, poznata po ulozi u seriji “iZombie”, ovog puta našla se u ulozi Samanthe. Ona i njezin partner Jay (Utkarsh Ambudkar) naslijedili su prekrasnu kuću na selu. Ubrzo saznaju da kuća zapravo nije kakvom su je zamišljali, već je u raspadnom stanju. Osim toga, u kući žive duhovi osoba koje su boravile u kući godinama prije, a Samantha je prva osoba koja ih primjećuje.

911: Teksas – utorkom u 22 sata (FOX)

Za sve one koji vole serije prepune dramatičnih i napetih trenutaka stiže “911: Teksas”. Nakon tragedije u vatrogasnom domu u Austinu, Owen (Rob Lowe), sa svojim problematičnim sinom vatrogascem, T.K.-om, (Ronen Rubenstein), odlazi u Teksas prenijeti svoje vatrogasno znanje i progresivne životne filozofije kako bi tamošnjim vatrogascima pomogao početi ispočetka. Glavnog lika tumači nominiran za Emmyja glumac Rob Lowe, mnogima jedna od prvih tinejdžerskih simpatija.

Walker – srijedom u 22 sata (FOX)

Jared Padalecki vraća se na male ekrane i glumi najpoznatijeg teksaškog rendžera u povijesti: Cordella Walkera. Uz njega, glumačku postavu “Walkera” čini niz dobro poznatih lica – od Jaredove supruge Genevieve Padalecki s kojom se upoznao na setu serije “Lovci na natprirodno” pa do Keegana Allena, kojeg se sjećamo kao Tobyja iz kultnih “Slatkih, malih lažljivica”.

NCIS: Hawai’i“ – od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat (FOX)

Nije lipanjska postava serija i filmova ako nema dobrih scena s plaže obasjane suncem. U spin-off verziji NCIS-a, “NCIS: Hawai’i”, pratimo priču specijalne agentice Jane Tennant (Vanessa Lachey) koja upravlja NCIS-ovom podružnicom u Pearl Harboru. Dok sa svojim timom rješava zločine povezane s vojnim osobljem ili nacionalnom sigurnošću, pokušavaju održati ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Recept za idealnu lipanjsku večer!

Šifra zločina – od ponedjeljka do petka – 20 sati (FOX)

“Šifra zločina” zvuči kao klasična kriminalistička drama, no ona je sve osim toga. Kada nepoznatu ženu pronađu golu na Times Squareu, bez sjećanja i tijelom prekrivenim svježim tetovažama, agent Kurt Weller (Sullivan Stapleton ) i njegov FBI tim odmah se zainteresiraju za slučaj. Malo po malo otkrivaju kako je svaka njezina tetovaža jedan trag, a tijelo žene labirint misterija, koje se mora riješiti kako bi se otkrio njezin pravi identitet.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime