Subota, 23 ožujka, 2024

Nismo sigurni što se događa u traileru filma ‘Don’t Look Up’, ali jako intrigira

Plejada nekih od najpoznatijih glumaca današnjice trebala bi garantirati izvrstan film. U uvodnom kadru pojavljuje se Leonardo DiCaprio usred napada panike, a zatim se prikazuju kratki isječci s Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothéom Chalametom, Cate Blanchett, pa čak i Arianom Grande

Objavljen je prvi trailer za najnoviji blockbuster Adama McKaya, ‘Don’t Look Up’, a iako ne otkriva puno o radnji filma, prikazan je veliki broj glumačkih i glazbenih zvijezda.



U uvodnom kadru pojavljuje se Leonardo DiCaprio usred napada panike, a zatim se prikazuju kratki isječci šarolike glumačke postave, koja uključuje Jennifer Lawrence, Meryl Streep (koja naravno, glumi predsjednicu Amerike), Jonah Hill, Timothéea Chalameta, Cate Blanchett, pa čak i Arianu Grande i Scotta Mescudija (reper Kid Cudi) u svojim prvijencima.

Povratak Jennifer Lawrence na ekrane od posljednje uloge Raven

Ovaj film označava povratak Jennifer Lawrence na ekrane od posljednje uloge Raven u filmu X-Men: Dark Phoenix 2019 godine. Chris Evans bi se također trebao pojaviti u filmu barem na kratko.

Prema časopisu Entertainment Weekly, u fokusu filma su dva astronoma (DiCaprio i Lawrence) koji pokušavaju upozoriti svijet na nadolazeću apokaliptičnu prijetnju – komet koji se približava. Prema DiCapriu, nadolazeći film će ponuditi “prikaz društva, načina na koji komuniciramo, naše trenutne priorite i klimatsku krizu na apsurdno smiješan način, ali je poruka filma jaka”.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Netflix Film (@netflixfilm)

Opaska – ne tražite datum dolaska u kina jer ćemo svi film moći pogledati jedino na Netflixu i to od 24. prosinca!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime