Petak, 22 ožujka, 2024

Ovog srpnja uživamo u filmovima u kojima glavnu ulogu ima – Samuel L. Jackson

U srpnju vam donosimo listu filmova posvećenih glumcu Samuelu L. Jacksonu koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka 'Ljeto uz hitove Samuela L. Jacksona'

Pred nama je srpanj, a to znači da je ljeto u punom tijeku, a vrućine su velike. Najbolji način za ohladiti se i opustiti je uz hladni napitak i dobre filmove. Upravo zbog toga smo vam pripremili maraton filmova koji će cijeloga srpnja biti na vašim malim ekranima svake subote.



Jedna od najpoznatijih zvijezda našeg doba, Samuel L. Jackson, čovjek je s mnogo lica, mnogo frizura, mnogo imidža i mnogo krinki. Bilo da je riječ o otkačenom, bombastičnom izgledu s izbijeljenom, kratko ošišanom kosom u filmu “Skakač”, ruralnom šiku u filmu “Jecaji u tami” ili njegovom “izgledu čestitog predstavnika zakona” u “Pregovaraču”, S.L.J. je dokaz da čovjeka ne čine odijelo, izgled ni stil, već odlučnost da se u potpunosti unese u ulogu lika koji je dosljedan i obavlja posao do kraja.

U srpnju vam donosimo listu filmova posvećenih glumcu Samuelu L. Jacksonu koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka “Ljeto uz hitove Samuela L. Jacksona“, svake subote u srpnju, od subote 2. srpnja u 21:00 sat samo na programu TV1000:

Pregovarač

Subota, 2. srpnja u 21:00 sat

Iskusni policijski pregovarač Danny Roman, koji sebe želi osloboditi lažnih optužbi, u poslovnoj zgradi uzima skupinu ljudi za taoce kako bi dobio na vremenu potrebnom da otkrije istinu.

Skakač

Subota, 9. srpnja u 21:00 sat

Tinejdžer s teleportacijskim sposobnostima odjednom se nađe usred jednog starog rata.

Zmije u avionu

Subota, 16. srpnja u 21:00 sat

Kad se zmije otrovnice razmile po avionu na transpacifičkom letu, zadatak je FBI-jevog agenta Nevillea Flynna da osujeti uvrnuti plan ubojice da eliminira ključnog svjedoka na predstojećem suđenju.

Jecaji u tami

Subota, 23. srpnja u 21:00 sat

Bogobojazni blues glazbenik zbliži se s neobuzdanom mladom ženom koja je kao dijete pretrpjela spolno zlostavljanje pa posvuda traži ljubav, no nigdje je uistinu ne nalazi.

Vrijeme ubijanja

Subota, 30. srpnja u 21:00 sat

Mladi odvjetnik brani crnog radnika optuženog za ubojstvo dvojice bijelaca koji su silovali njegovu 10-godišnju kćer, što potakne nasilnu odmazdu i osvetu Ku Klux Klana.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime