Subota, 7 rujna, 2024

Sydney Sweeney nova je Barbarella

Ne zna se mnogo o filmu, uključujući i to hoće li ista priča biti adaptirana ili će ton i stil biti isti kao u originalu. Ideja o novoj Barbarelli kruži Hollywoodom više od desetljeća, uključujući moguću seriju na Amazonu i adaptaciju koju bi režirao Robert Rodriguez, najavljenu 2007.

Mlada glumica Sydney Sweeney nedavno je dobila nominacije za Emmyja za svoje uloge u Bijelom lotosu i drugoj sezoni Euforije. Ovo priznanje pomoglo je Sweeneyju da privuče filmske uloge, poput Sonyjeve tajanstvene adaptacije Marvel Comicsa Madame Web, s Dakotom Johnson u glavnoj ulozi.



Ovaj tjedan, Sony Pictures je također dodijelio Sweeney ulogu u njihovoj novoj adaptaciji klasičnog francuskog znanstveno-fantastičnog serijala stripova Barbarella, koji je prethodno bio adaptiran 1968. s Jane Fondom u glavnoj ulozi. Ne zna se mnogo o filmu, uključujući i to hoće li ista priča biti adaptirana ili će ton i stil biti isti kao u originalu. Ideja o novoj Barbarelli kruži Hollywoodom više od desetljeća, uključujući moguću seriju na Amazonu i adaptaciju koju bi režirao Robert Rodriguez, najavljenu 2007.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Jedan od najznačajnijih likova iz 1960- ih

Sydney Sweeney također je ovaj tjedan potpisala ugovor s Universal Picturesom, producirat će i glumiti u filmu “The Caretaker”, temeljenom na kratkoj priči koja će biti objavljena na Redditu. Barbarella je jedan od najsjajnijih znanstveno-fantastičnih spektakala koji su preživjeli iz 1960-ih. U glavnoj ulozi buduća dobitnica Oscara Jane Fonda kao naslovni lik, koju trailer opisuje kao “zemaljsku djevojku s dvostrukom ocjenom astronavigatrix s pet zvjezdica”, film prati Barbarellu dok ide od planeta do planeta pokušavajući spriječiti ludog znanstvenika Duranda Duranda da preuzme vlast galaksija. Je li to znanstveno-fantastični ep? Je li to acid trip? Je li softcore? Jednostavno morate sami odlučiti!

 

Naslovna fotografija: sydney_sweeney

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime