Subota, 23 ožujka, 2024

And Just Like That: Službeno je potvrđena druga sezona omiljene serije!

Bez obzira na skandale koji su pratili seriju, o "And Just Like That..." se toliko pričalo (i pisalo) da su dokazali da je "svaki publicitet dobar publicitet"!

I baš tako, dobit ćemo još jednu sezonu Carrie i ekipe, nakon dramatičnog finala 1. sezone HBO Max serije. Službeno je objavljeno da je “And Just Like That…” obnovljen za još jednu sezonu! Jedva čekamo!



Svakako, prva sezona bila je prepuna napetosti i neočekivanih trenutaka, s prerano umrlim glumcima kako u seriji tako, i u stvarnom životu, optužbama za seksualno zlostavljanje člana glumačke ekipe, hashtag pokretom u znak solidarnosti s voljenim likom, te negativne kritike kritičara i gledatelja. Ipak, o “And Just Like That…” se toliko pričalo (i pisalo) da su dokazali (kako kaže stara poslovica) da je “svaki publicitet dobar publicitet”,

 Evo što do sada znamo o 2. sezoni “And Just Like That…”

Hoće li biti 2. sezone “And Just Like That…”?

Da! Sada su konačno vijesti potvrđene! Glavni direktor sadržaja HBO-a Casey Bloys, rekao je za Varity da je “And Just Like That…” jedna od najuspješnija originalnih serija HBO Maxa do sada. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

Tko će se pojaviti u 2.sezoni “And Just Like That…”?

Prilično je očito da se serija ne bi mogla nastaviti bez tri glavne glumice. u tim ulogama su: Sarah Jessica Parker kao Carrie, Cynthia Nixon kao Miranda i Kristin Davis kao Charlotte. Na pitanje bi li bila zainteresirana za nastavak serije, Parker je rekla za Variety: “Definitivno, da… Michael [Patrick King, voditelj showa] i ja smo razgovarali prije dva tjedna i rekli: ‘U redu, kada ćemo razgovarati o ovome?« Zato što postoji kalendar i ne želite dopustiti da prođe previše vremena. Osjećam da postoji zamah.”

Davis je aludirala na mogućnost druge sezone u prosincu. “Putovanje kroz koje prolazi Rose [koja se sada zove Rock] bit će dugo”, rekla je za Vanity Fair. “To vjerojatno nije nešto što će imati poseban kraj u ovoj sezon. Nadamo se da ćemo se uspjeti vratiti i vidjet ćete što će se na kraju dogoditi s Rose.”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

Hoće li se Samantha vratiti u drugu sezonu serije “And Just Like That…?”

Dok finale 1. sezone AJLT aludira na pomirenje između Carrie i Samanthe, zasad se ne čini da će se lik osobno vratiti u svemir “Seks i grada”. Kim Cattrall je godinama bila u prilično javnoj svađi s Parker i ostalim članovima tima showa; i iako se suzdržavala od vanjskog komentiranja AJLT-a, Cattrall se svidjelo nekoliko tweetova obožavatelja koji su kritizirali seriju: Svidio joj se jedan koji je “And Just Like That…” je nazvao “smećem” i drugi koji je ismijavao AJLT jer je stalno spominjao njen lik Samanthe. Kada je Variety pitao showrunnera Patricka Kinga hoće li ikada postojati mogućnost da se Samantha vrati, King je rekao: “Ne. Baš kao što se nije mislilo da će Kim ikada sudjelovati u “And Just Like That”, jer je rekla da više ne želi biti  Samantha… Nemam realna očekivanja da će se Kim Cattrall ikada ponovno pojaviti.”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

 Možda je i sreća što su pisci u prvoj epizodi odlučili ubiti lik Chrisa Notha, Carrienog muža Facu, budući da je glumca od tada nekoliko žena optužilo za seksualni napad. On je negirao optužbe, ali su Nixon, Davis i Parker objavili izjavu u prilog tužiteljima. Flashback scena s Facom, koja je snimljena u Parizu, također je izbačena iz finala 1. sezone; a iz trailera dokumentarnog filma iza kulisa ne izgleda da će se on pojaviti u drugoj sezoni. 

Nažalost, Stanford će vjerojatno zauvijek obilaziti svijet s influencerom zbog kojem je ostavio život u New Yorku, jer je Garson umro od raka gušterače tijekom snimanja prve sezone. Ovo je velika tuga za svih, pa i za gledatelje, jer je Stanford uvijek imao najbolje linije i dodao opuštenost u seriju. Već nam nedostaje.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

Što će se dogoditi u 2. sezoni “And Just Like That…?”

Nadamo se da će pisci uzeti k srcu neke od kritika prve sezone. Prvo, smrt Face nam je već unijela osjećaj tuge i očaja, da je bilo teško uživati ​​u gledanju. Opet smo spremni za zabavnu Carrie i jedva je čekamo vidjeti kako ulazi u svijet spojeva. Voljeli bismo vidjeti kako Seemu kako ulazi u “ulogu Samanthe” kao seks-pozitivana slobodna žena iz grupe. Također želimo vidjeti više Seeminog novog frajera!

Kao što je Davis spomenula, odnos njezina lika s djecom, a posebno Rockom, i dalje će biti u fokusu njezinih priča. Charlotte iz AJLT-a imala je možda za neke imala najdosljedniji razvoj karaktera od tri glavne žene, vjerojatno zbog relativnog kontinuiteta njezine priče, koja nije bila promijenjena smrću poput Carrieina ili razvodom kao Mirandina.

Što se tiče Mirande, ne sviđa nam se ideja da Miranda odustane od pripravničkog staža zbog Che, kao što to nagovještava posljednja epizod. Hoće li se Che uopće vratiti u 2. sezoni, također je diskutabilno, jer su neki obožavatelji spremni prestati gledati seriju zbog ove ponekad dosadne i ne baš smiješne standup komičarke. 

Jedva čekamo drugu sezonu, a do tada uživamo u ponovnom gledanju prve!

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime