Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Donosimo sve o 2. sezoni i novim likovima u popularnoj seriji ‘Euforija’

Iako još nisu poznate baš sve pojedinosti o drugoj sezoni, hype oko serije raste iz dana u dan. Evo što dosad znamo o novoj sezoni Euforije

Fanovima “Euforije” donosimo lijepe vijesti: serija bi se ubrzo trebala vratiti na ekrane, ali s nekoliko promjena. Serija u kojoj glavnu ulogu ima dobitnica Emmyja, Zendaya, od svog emitiranja u ljeto 2019. dobila je veliku bazu obožavatelja, ali i stvorila nove zvijezde poput Huntera Schafera, Barbie Ferreire, Jacoba Elordija i Alexa Demie.



Uskoro stiže nova sezona

HBO je najavio novu sezonu “Euforije” samo mjesec dana nakon što je serija imala svoju premijeru. Tvorac serije Sam Levinson “stvorio je nevjerojatan svijet s izvanrednom glumačkom postavom koju je predvodila nadasve talentirana Zendaya”, istaknula je Francesca Orsi s EVP mreže te dodala: “Jako smo zahvalni što je odabrao HBO kao dom ove revolucionarne serije. Radujemo se što ćemo pratiti ove složene likove dok se njihova putovanja nastavljaju u izazovnom svijetu.”

Iako još nisu poznate baš sve pojedinosti o drugoj sezoni, hype oko serije raste iz dana u dan. Evo što dosad znamo o novoj sezoni Euforije:

Zendaya je prva podijelila informacije o 2. sezoni

Zahvaljujući Zendayinom Instagramu napokon imamo prvi uvid u 2.  sezonu Euforije. Zvijezda je objavila kratki video koji otkriva kako se Rue (Zendaya) i Jules (Hunter Schafer) gledaju u školskom hodniku.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Zendaya (@zendaya)

 

U međuvremenu su premijerno prikazane dvije posebne epizode

Dvije epizode serije prikazane su u prosincu 2020. i siječnju 2021. Prva prikazuje Rue za vrijeme Božića, nakon što je ostala sama na stanici, a druga je epizoda fokusirana na Jules, također u vrijeme praznika.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Zendaya (@zendaya)

 Očekivala se premijera 2. sezone u 2020. godini

Krajem 2019. HBO je podijelio najavu koja je sadržavala najave svih izdanja za 2020. godinu. Nova sezona “Euforije” bila je uključena u video, ali mreža u to vrijeme nije dijelila točan datum premijere. Ako se nakratko vratimo u prošlost, 1. sezona je debitirala 16. lipnja, tako da su obožavatelji bili spremni na dolazak 2. sezona početkom ovog ljeta. Međutim, lipanj je došao i prošao bez novih epizoda. S obzirom na to da je pandemija svima poremetila planove i pomaknula snimanja, još uvijek je nejasno kada će točno sljedeća sezona zapravo stići.

Zendaya se vraća kao Rue

Iako je Rueina priča završila nejasno u prvoj sezoni, čini se da će u cijela priča dodatno pojasniti u nadolazećim epizodama. Storm Reid, koja glumi Rueinu mlađu sestru Giu, otkrila je neke zanimljive detalje za Entertainment Weekly. (Samo napomena: Pred nama su spojleri!)

Da, cijela naša serija je temeljena na vašoj vlastitoj interpretaciji i mnogi se ljudi pitaju je li umrla ili nije”, rekla je nakon finala te dodala: “To je vaša vlastita interpretacija, a pitanja koja možda imate o osmoj epizodi odgovorit će se u prvih par epizoda 2. sezone.”

Zendaya je, pak, za InStyle otkrila kako obožava svoju ulogu: “Nedostaje mi Rue. Na mnogo načina ona je poput moje sestrice. A povratak tom liku za mene je matična baza.”

Gia bi mogla imati veću ulogu

Reid je također za Entertainment Weekly otkrila da bi bila zainteresirana za epizodu koja će se fokusirati samo na njezin lik, ako je to plan scenarista. Dodala je kako ona i tim “pokušavaju doista razviti njezin karakter jer je u prvoj sezoni ona samo mala sestra koja ostaje po strani, ali bit će starija i zaista će imati svoje mišljenje i postati svoja osoba. Osjećam da ćete u drugoj sezoni vidjeti puno više Gije.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli euphoria (@euphoria)

 Očekuje nas nova glumačka postava

Ubacuje se nekoliko novih likova, ali ne mogu vam puno reći”, rekla je, pak, Alexa Demie za ELLE.com. Novi potencijalni likovi su: Darian – 17-godišnjak koji je osjetljiv i ranjiv autsajder; Ray – također 17-godišnjak “čistog srca” koji je “atraktivan na stvaran i pristupačan način”; Ami – žena u dobi od 18 do 20 godina koja je ovisnica o drogama i striptizeta te Serena – “drska i žilava” žena u pedesetim godinama.

Kelvin Harrison Jr. iz Waves and The High Note jedan je od novih glumaca u postavi. “Bilo je to nešto o čemu smo razgovarali neko vrijeme, jer  sam ja želio biti u 1. sezoni, ali  stvari zapravo nisu išle tako glatko”, rekao je za Variety. “Odjednom su se sve zvijezde poravnale i dobio sam ulogu.”

Barbie Ferreira želi da Kat istraži svoja prijateljstva

Nakon što je završila s Ethanom na kraju 1. sezone, Ferreira se nada da će njezin lik dublje razvijati odnose s prijateljima, a ne ljubavni život u nadolazećoj sezoni.

“Mislim da zaista želim vidjeti da Kat više ulazi u sebe i istražuje svoju dinamiku sa svojim prijateljima”, rekla je za ET te dodala: “Gdje joj je mjesto među prijateljima, kako unosi svoje samopouzdanje u svoj svakodnevni i školski život?”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli euphoria (@euphoria)

“Pročitala sam nekoliko scenarija. Zabavna činjenica je to što se Euforija puno prepisuje. Ponekad dobijete scenarij, a zatim, nekoliko dana kasnije, potpuno drugu priču. Pa, tko će reći što će se zapravo dogoditi. Znam samo da će to biti sjajno i to će biti avantura koju željno iščekujem”, istaknuo je Ferreira.

Serija neće trajati vječno

HBO-ov direktor programa Casey Bloys odbacio je ideju da će “Euforija” imati nekoliko sezona. “Likovi su u srednjoj školi, pa postoji samo nekoliko sezona kojima će se to moći tumačiti, tako da postoji vremensko ograničenje.”

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime