Subota, 10 veljače, 2024

Otkrili smo novu shopping destinaciju za ljubitelje luksuznog nakita

Ulaskom u zonu shopping centara postali smo jedinstvena lokacija s izvrsnom ponudom nakita od zlata i dragulja čime smo postavili novu ljestvicu za luksuznu maloprodajnu mrežu u Hrvatskoj- kazao je Franjo Dodić

Domaće kultno ime u svijetu luksuza, koje više od pet desetljeća njeguje strast prema proizvodnji i distribuciji nakita, a s ciljem dodatne ekspanzije i ulaska u zonu shopping centara, Zlatarna Dodić je svečano je otvorila vrata prodajnog mjesta u City Centeru one East na zagrebačkom Žitnjaku.Smještena u središtu prizemlja shopping centra, otvorena zlatarna odražava novi koncept luksuznog maloprodajnog mjesta s namjerom da se kupcu osjeti privlačnim i ugodnim mjestom za kupovinu. Po uzoru na ostala prodajna mjesta, novootvoreni prostor na 140 m2 zasjao je u pastelno zemljanim tonovima i mramornim teksturama, u kojem je velika pažnja posvećena detaljima od mjedi koji odražavaju uglađen dekor cijelog prostora, u kojem svi elementi interijera djeluju u skladnoj harmoniji s prezentnim nakitom.

Impresivni izlošci nakita od dijamanata

Osim iznimno bogate kolekcije vrhunskog standardnog nakita od zlata i dragog kamenja za sve prigode, zahvaljujući novouređenom prostoru, kultna Zlatarna Dodić u City Centeru one East nikad nije bila ljepša i elegantnija. Prilagođena ambijentu shopping centra, impresivni izlošci nakita od dijamanata definiraju novouređenu poslovnicu, koja predstavlja jednu od ekskluzivnih maloprodajnih trgovina u istočnom dijelu Zagreba. 

Redizajn svih prodajnih mjesta Zlatarne Dodić u Hrvatskoj velika je vizualna prekretnica za nas.“, rekao je Franjo Dodić. “Ulaskom u zonu shopping centara postali smo jedinstvena lokacija s izvrsnom ponudom nakita od zlata i dragulja čime smo postavili novu ljestvicu za luksuznu maloprodajnu mrežu u Hrvatskoj.”- dodao je Franjo.

Franciska i Paško Dodić

Franciska i Paško Dodić

Franjo i Filip Dodić_1

Franjo i Filip Dodić

Franjo i Paško Dodić

Franjo i Paško Dodić

Tina Walme, Tatjana Drmač, Matea Ibanez i Ana Dodić

Tina Walme, Tatjana Drmač, Matea Ibanez i Ana Dodić

Anđela Rončević i Matej Zlopaša

Anđela Rončević i Matej Zlopaša

Tina Walme

Tina Walme

Matea Ibanez

Matea Ibanez

Tatjana Drmač

Tatjana Drmač

Franciska i Paško Dodić Franjo i Filip Dodić_1 Franjo i Paško Dodić Tina Walme, Tatjana Drmač, Matea Ibanez i Ana Dodić Anđela Rončević i Matej Zlopaša Tina Walme Matea Ibanez Tatjana Drmač
 

Novootvoreni prostor, ali i novu kolekciju nakita, došla su vidjeti i mnoga poznata lica koja iznimno cijene i nose nakit s potpisom brenda Dodić: Anđela Rončević i Matej Zlopaša, Matea Ibanez, Tina Walme i Tatjana Drmač.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime