Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Modne revije se vraćaju: Atelier predstavlja The Future!

Treće izdanje ove modne platforme, koja je nastala s idejom očuvanja tradicije domaće modne industrije te predstavljanja najnovijih modnih kolekcija uživo, donosi tri uzbudljiva dana

Budućnost kakvu sami kreiramo uskoro će pokucati na vrata. Jesmo li zakasnili u pokušaju da zaštitimo prirodu? Može li se zaustaviti vrijeme i pronaći siguran put prema održivosti ili je pred nama prava apokalipsa? Kakva nas budućnost zapravo čeka? Inspiracija je ovo za treće izdanje velikog modnog događanja koje će se od 3. do 5. svibnja održati u zagrebačkom Z Centru – Atelier predstavlja The Future! Što će se nositi ovog proljeća i ljeta i kakva nas modna budućnost očekuje, pokazat će brojni dizajneri svojim jedinstvenim modnim pričama.Treće izdanje ove modne platforme, koja je nastala s idejom očuvanja tradicije domaće modne industrije te predstavljanja najnovijih modnih kolekcija uživo, donosi tri uzbudljiva dana. Otvorenje će ponovno obilježiti dvojac ELFS, a u srijedu, 3. svibnja, donose još jedan pravi modni show kojim će predstaviti novu proljetno-ljetnu kolekciju. U četvrtak, 04. svibnja, na rasporedu je BITEMYSTYLE Zorana Aragovića koji će se također predstaviti samostalnom revijom. Petak je rezerviran za šest sjajnih dizajnerskih imena – LukA, Martina Herak, Marina Design, Jalize, Anson’s show i Arileo pokazat će svoju proljetno-ljetnu modnu viziju te zaokružiti još jedno izdanje zagrebačkog Ateliera.

Obnovljiva i zelena energija

Kampanja The Future snimana je u Zagrebu, a naslovna lica Juliju Gerenčir (Talia Model) i Donata Prijića (N Model Management) fotografirao je Zvonimir Ferina. Julija i Donato simboliziraju dvije vizije  budućnosti. Dok je Julija snažna i energična, Donato prikazuje post apokalipsu koja se može dogoditi ukoliko se nastavi ignoriranje snažnih znakova i poruka iz prirode  te ne vodi briga o zaštiti okoliša.

S obzirom na to da se Atelier uvijek zalaže za obnovljivost i zelenu energiju za potrebe snimanja korišteno je sponzorsko Opel Grandland GSe hibridno vozilo. Paula Peloza iz Profokusa potpisuje make-up dok je za frizuru bila zadužena Samanta Šalić za Salon Premium. Paula Sikirić i M.Fiction potpisuju styling, a video Sven Čustović. Kreativna direktorica kampanje kao i producentica cijelog projekta je Antonella Ušić Gotovac, dok je izvršna producentica projekta Antonela Ivanović.

Iako Atelier službeno započinje 3. svibnja revijom ELFSA, sve ljubitelje mode očekuje još jedna prava poslastica. Naime, u subotu, 22. travnja, u Francuskom paviljonu u Zagrebu, sestre BOUDOIR će predstaviti svoju proljetno-ljetnu kolekciju, a bit će ovo odlična najava za sve ono što će se događati početkom svibnja. Modna revija započinje u 12 sati.

Nedavno je održan i službeni casting u Z Centru, a okupilo se više od 150 modela između kojih su dizajneri tražili one koji će se najbolje uklopiti u njihovu modnu priču. Partner castinga bila je Milky palačinkarnica. Partneri trećeg izdanja Ateliera su OPEL, Z centar, Jana Vitamin, De Longhi, Profokus, Cotril, Salon Premium, aROMA, Absolut, Antonio Dodić, Hespo te Alibi produkcija.

Više informacija o nadolazećem modnom događanju može se pronaći na službenim kanalima – Facebook i Instagram stranici te Youtube kanalu.

Naslovna fotografija: Zvonimira Ferine

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime