Petak, 29 ožujka, 2024

Brojni poznati na spektakularnoj proslavi rođendana jezičnog centra Angla

Jedan od vodećih jezičnih centara u Hrvatskoj, Angla, za svoje je prijatelje, suradnike i polaznike pripremila vrhunsku proslavu velikog jubileja - 25. godina rada

Obilježavanjem 25. godišnjice rada, centar za strane jezike ANGLA okupio je u Atriju Arheološkog muzeja brojne poznate osobe, poslovne partnere, suradnike i učenike ove poznate domaće škole.Nakon proslave 20. godišnjice prije 5 godina, obilježavanje ovog rođendana pokazatelj je kontinuiranog rasta škole u kojoj je jednako važan pristup svakom polazniku kao i metoda, u kojoj je učenje ugodan proces s vrlo konkretnim rezultatima.

Top kvaliteta tečajeva stranih jezika

Učenje stranog jezika nije samo učenje gramatike, riječi i konverzacije, već i učenje običaja i kulture zemalja čiji jezik želimo znati. Jedno bez drugoga ne ide – i to u Angli znaju.
“Ponosni što smo na svih ovih 25 godina rada i na sve što smo postigli. ANGLA je već godinama sinonim za top kvalitetu tečajeva stranih jezika i komunikacijskih vještina te market leader u navedenom području. Poštujući našu strategiju razvoja ali i očekivanja i zahtjeve polaznika stvorili smo modernu, kreativnu i inovativnu nastavu prilagođenu svakom pojedincu i njegovim potrebama. U ovom trenutku Angla djeluje na 8 lokacija u Zagrebu, a ono što nas posebno veseli je da smo u ovih 25 godina imali 12 360 jedinstvenih polaznika, održali smo 165 000 školskih sati te smo surađivali s preko 50 uspješnih hrvatskih kompanija”, izjavila je Marijana Šimundža Golemac, direktorica Centra stranih jezika Angla.

Veliku obljetnicu zajedno s Anglom proslavili su Ivana Husar Mlinac, Tarik Filipović, Zlata Muck Sušec i Saša Sušec, Nataša Božić Šarić i Josip Šarić, Branko Strupar, Boris Svrtan te mnogi drugi. 

skola stranih jezika

Foto: Livio Andrijic/CROPIX
Foto: Livio Andrijic/CROPIX
Foto: Livio Andrijic/CROPIX
Foto: Livio Andrijic/CROPIX
Foto: Livio Andrijic/CROPIX
Foto: Livio Andrijic/CROPIX
Foto: Livio Andrijic/CROPIX
Foto: Livio Andrijic/CROPIX Foto: Livio Andrijic/CROPIX Foto: Livio Andrijic/CROPIX Foto: Livio Andrijic/CROPIX Foto: Livio Andrijic/CROPIX Foto: Livio Andrijic/CROPIX Foto: Livio Andrijic/CROPIX

Foto: Livijo Andrijić/Cropix

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime