Petak, 29 ožujka, 2024

My Global Fashion Awards ponovno opravdao epitet najvećeg modnog događaja u regiji

Ove godine, od 29. svibnja do 01. lipnja, trodnevna manifestacija održala se u savudrijskom Kempinski Hotelu Adriatic

Prestižna dodjela nagrada u modnoj i lifestyle industriji, My Global Fashion Awards, prošloga tjedna bila je glavni modni događaj u regiji. Ove godine, od 29. svibnja do 01. lipnja, trodnevna manifestacija održala se u savudrijskom Kempinski Hotelu Adriatic, a kulminacija vrhunski osmišljenog programa dogodila se u četvrtak, kada je stručni žiri, kojeg su činili Nenad Korkut, Nenad Radujević, Sašo Radović i Marija Hudolin, dodijelio nagrade u čak 15 modnih i lifestyle kategorija.Tko je osvojio nagrade?

Nagradu za životno djelo ponijela je Loredana Bahorić, veliko ime hrvatske modne scene i osnivačica brenda Charlie Design. Za najboljeg dizajnera ženske odjeće proglašen je Igor Todorović, a muške odjeće Boško Jakovljević. Titulu najboljeg dizajnera nakita odnio je Petar Grubić, a nagrada za doprinos modi otišla je u ruke Marjete Grošelj. Za ikonu stila proglašena je pjevačica Tijana Dapčević, dok je nagradu za najboljeg stilista dobio Petar Trbović. Vizažist godine po izboru žirija je Simona Antonović, a za najboljeg hair stilista proglašen je Daniel Nikolovski. Influencer godine je Ella Dvornik, koja je ujedno i zaštitno lice ovogodišnje MGF kampanje, a najveća regionalna zvijezda je slovenska pjevačica Senidah. Nagrada najboljeg fotografa otišla je u ruke Karmen Poznić, a zvijezda u usponu je Sara Valenci. Model godine je Leonarda Zeba, a najbolji dizajner modnih dodataka je Marija Perić, dizajnerica torbica My Lovely Bags. U prekrasnoj atmosferi Kempinski hotela Adriatic uživali su svi okupljeni, a svečanu dodjelu nagrada vodila je Ida Prester.

Sari Valenci

Sari Valenci

Ida Prester (1)

Ida Prester

Boško Jakovljević

Boško Jakovljević

Tihana Harapin Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin

Loredana Bahorić

Loredana Bahorić

Marjeta Grošelj

Marjeta Grošelj

Anamaria Raič

Anamaria Raič

Leonarda Zeba

Leonarda Zeba

Petra Ria

Petra Ria

Daniel Nikolovski

Daniel Nikolovski

Marija Perić

Marija Perić

Neda Makjanić Kunić

Neda Makjanić Kunić

Marta i Junior Fernandes

Marta i Junior Fernandes

Nenad Korkut

Nenad Korkut

Simona Antonović

Simona Antonović

Karmen Poznić

Karmen Poznić

Petar i Mladen Grubić

Petar i Mladen Grubić

Igor Todorović

Igor Todorović

Ivan Pažanin

Ivan Pažanin

Patricija Vodopija

Patricija Vodopija

Jelena Perić

Jelena Perić

Lorin Nukić (1)

Lorin Nukić

Ivana Mišković

Ivana Mišković

Petar Trbović

Petar Trbović

Lara Vukušić

Lara Vukušić

Sari Valenci Ida Prester (1) Boško Jakovljević Tihana Harapin Zalepugin Loredana Bahorić Marjeta Grošelj Anamaria Raič Leonarda Zeba Petra Ria Daniel Nikolovski Marija Perić Neda Makjanić Kunić Marta i Junior Fernandes Nenad Korkut Simona Antonović Karmen Poznić Petar i Mladen Grubić Igor Todorović Ivan Pažanin Patricija Vodopija Jelena Perić Lorin Nukić (1) Ivana Mišković Petar Trbović Lara Vukušić

My Global Fashion Awards organizirao je trodnevno druženje, zabavu i niz aktivnosti u prekrasnoj Savudriji, a prvi dan otvoren je humanitarnom modnom revijom Igora Todorovića i Schwarzkopf Professionala. Igor Todorović predstavio je kolekciju Bella, inspiriranu bijelom bojom, a na samom početku svojim monologom objasnio je svoju modnu filozofiju okupljenima. Za frizure modela pobrinuli su se najpoznatija koloristica na svijetu Leasly Jennison i Schwarzkopf Professional, ujedno i glavni partner ovogodišnjeg MGF-a. Nakon revije, organizatorica MGF-a, Gianna Apostolski, uručila je Udruzi slijepih Istarske županije donaciju koja za cilj ima pomoći slijepim i slabovidnim studentima.

Brojna događanja

Sljedećeg dana na krovu predsjedničkog apartmana hotela održan je Sunset Party, gdje su uzvanici uživali u zalasku sunca, pogledu na more i ukusnim pićima te fenomenalnim gastro delicijama po kojima je Istra poznata u cijelom svijetu.

Prekrasna Istra, prestižna dodjela MGF nagrada i uvijek garantiran dobar provod u režiji Gianne Apostolski razlog su zbog kojih ni mnogi poznati nisu htjeli propustiti ovaj modni događaj, a među njima su: Marta i Junior Fernandes, Tihana Harapin Zalepugin, Zvončica Vučković, Ivan Pažanin, Neda Makjanić, Anamaria Raič, Jelena Perić, Stefan Vujić sa suprugom Tamarom i mnogi drugi. 

Foto: Damira Kalajzić i Alessia Stelko

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime