Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Na Weekend Media Festivalu sudjeluju brojni poznati TikTokeri

Uz brojne najavljene stručnjake i predavače iz područja komunikacija, medija, biznisa, glazbe i IT-a ove će godine na WMF pozornici svoje znanje i neprocjenjivo iskustvo iz digitalnih komunikacija točnije TikToka predstaviti i trenutno najtraženiji stručnjaci i kreativci u regiji na ovoj iznimno popularnoj društvenoj komunikacijskoj platformi

Još nekoliko dana dijeli nas od početka najvećeg regionalnog komunikacijskog festivala Weekend Media Festivala koji se od 22. do 25. rujna održava u Rovinju. Uz brojne najavljene stručnjake i predavače iz područja komunikacija, medija, biznisa, glazbe i IT-a ove će godine na WMF pozornici svoje znanje i neprocjenjivo iskustvo iz digitalnih komunikacija točnije TikToka predstaviti i trenutno najtraženiji stručnjaci i kreativci u regiji na ovoj iznimno popularnoj društvenoj komunikacijskoj platformi. Aljaž Peklaj, partner i strateški direktor agencije bold.group, na WMF-u će se, na temu TikToka, predstaviti dva puta – ne predavanju u petak 22.9. (16.15h, dvorana Vikendica) i na specijalnom TikTok Masterclassu u subotu 23.9 (16.15h, dvorana Slobodni vikend). Aljaž će tijekom predavanja razbiti mit o tome kako su samo najmlađi na TikToku, a predstavit će i najnovije trendove te prezentirati korisne prakse iz regije i inozemstva. Na subotnjoj radionicu će pak, uz pomoć konkretnih primjera dobre TikTok prakse, sudionike provesti kroz sve korake planiranja prisutnosti brenda na TikToku.

@weekend.15 Working hard or hardly working? 😂😂 #weekendmediafestival #hrvatskatiktok #balkan ♬ Baby – Justin Bieber

 

Posebno razvijen TikTok filter za WMF

Uz Aljaža će na predavanju u petak (16,.15h, dvorana Vikendica) sudjelovati i Domen Rozman iz DD Studija i Matej Rimanič. Rimanič će predstaviti svoj pobjednički TikTok kratki film koji je na Cannes Film Festivalu – među 70.000 prijavljenih radova, pobijedio u kategoriji TikTok Short Film.

Jedna od zanimljivosti jest što je kreativni tim bold.group ove godine preuzeo i upravljanje službenim TikTok profil Weekend Media Festivala. Također, ekskluzivno za Weekend Media festival bold.group je razvio TikTok filter koji će biti lansiran na samom festivalu i pomoću kojeg će posjetitelji festivala moći sami snimati i objavljivati videa na svom TikTok profilu. 

 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime