Subota, 23 ožujka, 2024

Zbog ovog proizvoda se možete pozdraviti sa starenjem kože

Vichy je lansirao Liftactiv Retinol Specialist Serum kako bi obogatio protokol za borbu protiv bora i znakova starenja kože te optimizirao upotrebu retinola u kućnoj rutini njege kože

U novootvorenom zagrebačkom hotelu Zonar, Vichy je sinoć priredio ekskluzivni događaj koji je okupio cijenjene dermatologinje, skinfluencerice i influencerice koje oblikuju trendove u njezi kože. Na tom prestižnom okupljanju predstavili su svoj najnoviji proizvod iz Liftactiv linije, namijenjen učinkovitom smanjenju dubokih i vidljivih bora te drugih znakova starenja kože – Liftactiv Retinol Specialist Serum.Ovaj serum sadrži izvanredan kompleks protiv starenja kože, ciljano djeluje na sve vrste bora, uključujući i one duboke, potiče regeneraciju stanica, vraća koži punoću te smanjuje fine linije i bore. Rezultat je glatka, blistava i pomlađena koža. Tehnologija Retinol Guard omogućava sigurno i duboko prodiranje najčišćeg oblika retinola u kožu.

Održan je poseban događaj

Na događaju je organiziran i “speed-dating” između liječnica i skinfluencerica, gdje su liječnice dijelile svoje stručno znanje o Liftactiv Retinol Specialist serumu, načinu primjene, optimalnim rutinama te popularnim zabludama u njezi kože. S druge strane, sudionice su dijelile najnovije trendove u digitalnom marketingu i komunikaciji na društvenim mrežama.

Ovaj elegantni ljetni događaj, na kojem su uzvanice zablistale u bijeloj odjeći, moderirala je Korana Gvodzić, ambasadorica branda Vichy. “Izuzetno sam sretna što sam dio ove kampanje i što sam imala priliku prisustvovati ovom posebnom događaju, gdje sam iz prve ruke dobila sve informacije o retinolu od renomiranih dermatologinja. Informacije o retinolu na internetu su često konfuzne, stoga je ovakva komunikacija s doktoricama razjasnila sve moje nedoumice. S obzirom na to da koristim Liftactiv Collagen Specialist kremu već neko vrijeme, veselim se dodatnom savezniku u obliku retinol seruma”, izjavila je Korana. Na događaju su također prisustvovale ambasadorica Vichy brenda te mnoge druge “skinfluencerice”, medijske predstavnice i kreatorice sadržaja.

Serum za osjetljivu kožu

Vichy je lansirao Liftactiv Retinol Specialist Serum kako bi obogatio protokol za borbu protiv bora i znakova starenja kože te optimizirao upotrebu retinola u kućnoj rutini njege kože. Ovaj serum sadrži snažnu kombinaciju odabranih aktivnih sastojaka, uključujući 0,2% čistog retinola obogaćenog probiotičkim frakcijama i biopeptidima koji povećavaju njegov anti-age učinak. Integriranjem probiotičkih frakcija, Vichy je minimizirao nuspojave retinola poput crvenila i iritacije, koje se često javljaju prilikom uvođenja retinola u rutinu njege, posebno ako se ne primjenjuje postupno ili se ne prati s SPF zaštitom.

Ovaj serum je prikladan za osjetljive tipove kože. Učinkovitost Liftactiv Retinol Specialist Seruma dokazana je tijekom petomjesečne kliničke studije, a rezultati su pokazali značajno poboljšanje svih znakova starenja kože, uključujući smanjenje vidljivosti svih vrsta bora, pa čak i najdubljih, te povećanje čvrstoće, punoće, glatkoće kože i ujednačenog tena. Osim svoje učinkovitosti u borbi protiv znakova starenja kože, Liftactiv Retinol Specialist Serum je jednostavan za upotrebu, ne sadrži dodane mirise ni silikone, a njegova formula je 93% biorazgradiva. Brzo se upija u kožu i ne ostavlja masni osjećaj.

Sara Razum, Sanja Bednjanec, Nika Tomic i Ilka Cerkez

Sara Razum, Sanja Bednjanec, Nika Tomić i Ilka Čerkez

direktorica branda - Nika Tomic

Nika Tomić

Bojana Gregoric Vejzovic

Bojana Gregorić Vejzović

Karla Horvat

Karla Horvat

Petra Mlakar Zorko

Petra Mlakar Zorko

Iva Radic 1

Iva Radić

Korana Gvozdic

Korana Gvozdić

dr. Jelena Jakic Petrovic

dr. Jelena Jakić Petrović

dr. Maja Kovacevic

dr. Maja Kovačević

Ivana Miseric

Ivana Mišerić

Ana Maras Harmander

Ana Maras Harmander

Matea Miljan

Matea Miljan

dr. Sanja Poduje

dr. Sanja Poduje

Jelena Atabeyki

Jelena Atabeyki

dr. Sanja Poduje, dr. Zeljana Bolanca, dr. Nevia Delalle, dr. Jelena Mestrovic Stefekov i dr. Jelena Jakic Petrovic

dr. Sanja Poduje, dr. Željana BolanČa, dr. Nevia Delalle, dr. Jelena Meštrović Stefekov i dr. Jelena JakićPetrović

Dr. Mikela Petkovic

Dr. Mikela Petković

Magdalena Ivic i Eva Stapic

Magdalena Ivić i Eva Stapić

dr. Nevia Delalle

dr. Nevia Delalle

Petra Biberica

Petra Biberica

dr. Zeljana Bolanca

dr. Željana Bolanča

Ana Tevsic Naukovic

Ana Tevšić Nauković

Maja Miletic

Maja Miletić

dr. Jelena Mestrovic Stefekov

dr. Jelena Meštrović Stefekov

Ivana Pavic

Ivana Pavić

Lana Puljic

Lana Puljić

Ivana Culjak

Ivana Čuljak

Vjerko Kljucaric i Lovro Juraga

Vjerko Ključarić i Lovro Juraga

VICHY PRiredba (4 of 118)
VICHY PRiredba (53 of 118)
VICHY PRiredba (3 of 118)
VICHY PRiredba (8 of 118)
VICHY PRiredba (5 of 118)
VICHY PRiredba (12 of 118)
Atmosfera
Sara Razum, Sanja Bednjanec, Nika Tomic i Ilka Cerkez direktorica branda - Nika Tomic Bojana Gregoric Vejzovic Karla Horvat Petra Mlakar Zorko Iva Radic 1 Korana Gvozdic dr. Jelena Jakic Petrovic dr. Maja Kovacevic Ivana Miseric Ana Maras Harmander Matea Miljan dr. Sanja Poduje Jelena Atabeyki dr. Sanja Poduje, dr. Zeljana Bolanca, dr. Nevia Delalle, dr. Jelena Mestrovic Stefekov i dr. Jelena Jakic Petrovic Dr. Mikela Petkovic Magdalena Ivic i Eva Stapic dr. Nevia Delalle Petra Biberica dr. Zeljana Bolanca Ana Tevsic Naukovic Maja Miletic dr. Jelena Mestrovic Stefekov Ivana Pavic Lana Puljic Ivana Culjak Vjerko Kljucaric i Lovro Juraga VICHY PRiredba (4 of 118) VICHY PRiredba (53 of 118) VICHY PRiredba (3 of 118) VICHY PRiredba (8 of 118) VICHY PRiredba (5 of 118) VICHY PRiredba (12 of 118) Atmosfera

Dermatologinja Dr. sc. Željana Bolanča podijelila je svoje stručno mišljenje o retinolu: “Retinol je keratolitik koji uklanja odumrle stanice kože, poboljšava teksturu, smanjuje sitne bore i hiperpigmentacije, te čisti pore. Uvođenje retinola u rutinu treba započeti postepeno, prilagođavajući se tipu kože i koncentraciji retinola. Početno se preporučuje primjena 1-2 puta tjedno, a frekvenciju se može povećavati svaka dva tjedna dok se ne postigne svakodnevna primjena. Retinol se koristi isključivo navečer i zahtijeva stalnu zaštitu od sunca. Retinol i SPF su najbolji saveznici protiv starenja kože.”

Kako koristiti proizvode?

Sve uzvanice su dobile Vichy protokol kako bi nadopunile svoju rutinu njege kože u borbi protiv bora i ostalih znakova starenja: Liftactiv Retinol Serum za noćnu upotrebu i Liftactiv Collagen Specialist dnevnu kremu s 3x više prokolagenih peptida za 3x veću razinu kolagena u koži. Ova rutina preporučuje se ženama koje traže učinkovitu borbu protiv gubitka kolagena u koži.

Preporučuje se i korištenje Capital Soleil UV Age Daily vodenog fluida s SPF 50+, koji klinički dokazano djeluje protiv znakova fotostarenja, uključujući tamne mrlje i gubitak volumena. Nakon edukativnog “speed-dating” dijela programa, gosti su uživali u glazbenom nastupu Eni Jurišić i Vjeke Ključarića, a iznenađenje večeri bio je nastup mladog Lovre Jurage, pobjednika showa “Zvijezde pjevaju”.

Fotografije: John Pavlish i Matej Jurčević

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime