Utorak, 4 veljače, 2025

POP UP BBQ show cooking: Srijeda večer rezervirana je za najukusniju hranu!

Iza ukusnih jela stoje Marinko Topalović, Hilton executive chef i njegov OXBO tim srijedom od 18 do 22 sata na terasi restorana će pred gostima pripremati razna mesna jela na roštilju te podijeliti male tajne pripreme vrhunskog roštilja

Srijeda je dan koji u isto vrijeme volimo i preziremo. Volimo ju jer znači da se približava vikend, ali ipak nam nije draga jer uvijek sporo prolazi. Kako bi razbili sredinu tjedna i malo ga učinili zanimljivijim Poznati zagrebački restoran OXBO priprema poseban događaj za svoje posjetitelje od srijede 31. kolovoza. Svi ljubitelji ukusne hrane će imati priliku uživati u posebnim večerima. Upoznajte POP UP BBQ show cooking na kojem posjetitelje očekuje odlična zabava uz DJ-a, koktele, ali i specijalitete s roštilja.



Iza ukusnih jela stoje Marinko Topalović, Hilton executive chef i njegov OXBO tim srijedom od 18 do 22 sata na terasi restorana će pred gostima pripremati razna mesna jela na roštilju te podijeliti male tajne pripreme vrhunskog roštilja. Na meniju će se pronaći beef tartar, ribeye, dry aged baby beef, pečenu koštanu srž, salad bar i još mnogo toga. Cijena po osobi će iznositi 250 kn.

OXBO je mjesto za sve ljubitelje mesa

Moderan dizajn i otvorena kuhinja OXBO restorana, ponuda koja objedinjuje globalno i lokalno začinjena inovativnom à la carte kuhinjom, neizostavan je dio zagrebačke gastronomske ponude. U OXBO restoranu je naglasak na grill specijalitete od čega se godinama posebno ističe vrhunska Black Angus govedina, a od nedavno nudi i najkvalitetniju japansku Wagyu govedinu s oznakom kvalitete A5.

Osoblje, usluga i hrana OXBO restorana garancija su posebnog gastronomskog doživljaja koji će vas svaki puta oduševiti.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime