Utorak, 28 studenoga, 2023

Lady Gaga je na Oscarima nastupila bez šminke, i to nam je baš odlično!

Naše lice je nešto u što gledamo svaki dan, a manje šminke i filtera će nas, možda, potaknuti da ga zavolimo malo više, nego što bismo inače. Isprobajte nekoliko dana hodati 'ogoljeni', mi smo sigurni da ćete si biti zadovoljniji svoj prirodnim izgledom. Mi jesmo

Volimo se šminkati, usne u jarkim bojama, šarene olovke za oči – obožavamo sve make-up izgleda, ali postoji nešto tako snažno i uzbudljivo kada su žene “golih” lica. Izgledaju posebno, bez pardona i nezaštićeno, ali na poseban i odvažan način. I koliko god voljeli isprobavati razno razne trendove u make-up svijetu, toliko se osjećamo samopouzdano bez trunke šminke na licu.Na dodjeli Oscara, Lady Gaga prikazala je naš omiljeni beauty look večeri kada je bila bez šminke dok je izvodila “Hold My Hand” iz Top Gun: Maverick. Dok je pjevala, uz lice bez šminke, nosila je majicu kratkih rukava, poderane traperice, dugom pletenicu i tenisice converse.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

“Napisala sam ovu pjesmu sa svojim prijateljem BloodPopom za film Top Gun: Maverick u podrumu svog studija,” rekla je prije nego što je započela svoj nastup. “Za mene je ona duboko osobna i mislim da svi trebamo jedni druge. Treba nam puno ljubavi da hodamo kroz ovaj život, a svi ponekad trebamo heroja. Heroji su posvuda oko nas, na skromnim mjestima, ali možda otkrijete da možete biti vlastiti heroj čak i ako se iznutra osjećate slomljeno.”

Lady Gaga voli pokazivati lice bez šminke

Iako je Lady Gaga pokrenula tvrtku za make-up, Haus Labs, nije joj stran izgled bez šminke. Prošlog mjeseca Gaga je objavila prekrasan selfie bez šminke zahvalivši Akademiji na nominaciji za najbolju originalnu pjesmu. 2020. Gaga je snimila selfie golog lica u kombinaciji s ružičastom kosom, a 2019., kada je bila nominirana za tri Grammyja, podijelila je fotografiju bez šminke s prijateljima na Instagram pričama. Ležerni izgled bio je potpuno drugačiji od onog nekoliko sati prije kada je obukla crnu Versace haljinu, Lashify trepavice i zadimljenu olovku za oči na tepihu u boji šampanjca. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Volimo lice bez šminke

Kao i uvijek, to što je Lady Gaga izašla na pozornicu bez šminke je privuklo mnogo više pažnje od samog njezinog nastupa, nažalost. U potpunosti smo za kožu bez šminke, ali mislimo da se to treba posebno naglašavati, niti se tome diviti, trebalo bi postati normalnim da se žene mogu pojaviti bez šminke bilo gdje, i da to nitko ne komentira. Da, svi želimo izgledati “ljepše” na važan dan, ali moramo prihvatiti vlastiti izgled, što je u svijetu filtera i društvenih mreža veoma teško, i to nam je jasno.

Trenutno u svijetu vlada velika razlika između prihvaćanja svog izgleda onakvog kakav je i radu na sebi, pa je nekako teško pronaći sredinu. Naše lice je nešto u što gledamo svaki dan, a manje šminke i filtera će nas, možda, potaknuti da ga zavolimo malo više, nego što bismo inače. Isprobajte nekoliko dana hodati “ogoljeni”, mi smo sigurni da ćete si biti zadovoljniji svoj prirodnim izgledom. Mi jesmo.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime