Utorak, 26 ožujka, 2024

Lady Gaga fotkom sa snimanja filma ‘House of Gucci’ digla prašinu u medijima

Film u režiji prekaljenog i renomiranog Ridleya Scotta, prema scenariju Roberta Bentivegne - baš kako mu i samo ime govori - prati burnu modnu dinastiju obitelji Gucci i ubojstvo unuka osnivača Guccia Guccija

Bila je dovoljna samo objava na njezinom Instagram profilu da se digne ‘bura’ u medijima – jer Lady Gaga je magnet podjednako za novinare kao i za svoje fanove.



Dakle, Gaga je objavila prvu fotografiju sa snimanja novog filma “House of Gucci’. U njemu glumi Patriziju Reggiani, a filmski partner joj je Adam Driver koji glumi Maurizija Guccija.
Film u režiji prekaljenog i renomiranog Ridleya Scotta, prema scenariju Roberta Bentivegne – baš kako mu i samo ime govori – prati burnu modnu dinastiju obitelji Gucci i ubojstvo unuka osnivača Guccia Guccija.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

U filmu glumi sve sama glumačka krema

Pattriziji Reggiani, bivšoj supruzi Mauricija Guccija, sudilo se zbog organiziranja atentata na bivšeg supruga na stepenicama njegova ureda 1995. godine. Odslužila je čak 18 godina zatvora prije nego što je 2016. puštena na slobodu. Film se temelji na knjizi Sare Gay Forden ‘House of Gucci: Senzacionalna priča o ubojstvu, ludilu, glamuru i pohlepi.’

Uz Gagu i Drivera glume i Al Pacino kao Aldo Gucci, Jared Leto kao Paolo Gucci, Jeremy Irons kao Rodolfo Gucci i Camille Cottin kao Paola Franchi, uz Jacka Hustona i Reeve Carney. Ujedno je ovaj film jedan u nizu projekta Ridleyja Scotta koji izlaze 2021. godine i koji je na neki način nastavak filma ‘Sav novac na svijetu’ iz 2017. godine.
Scottov drugi projekt je ‘Posljednji dvoboj’, u kojem glume Matt Damon i Ben Affleck. Taj će se film, koji je sada u postprodukciji, prikazati u listopadu, dok se dolazak ‘House of Gucci’ u kino dvorane širom svijeta planira u studenom. Datumi izlaska podložni su promjenama s obzirom na pandemiju.

Lady Gaga – snimila dva filma i za oba osvojila prestižne nagrade

‘House of Gucci’ nastavak je glumačke karijere Lady Gage kojoj je film ‘Zvijezda je rođena, iako njezin prvi dugometražni film, osigurao nominaciju za Oscara za najbolju glumicu. Na koncu, Gaga je osvojila Oscara za najbolju originalnu pjesmu – “Shallow”. Zanimljivo je kako je Lady Gaga za svoju drugu glavnu ulogu u seriji “Američka horor priča: Hotel”, osvojila nagradu Zlatni globus. Laički rečeno – dva udarca na gol i dva zgoditka.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime