Subota, 23 ožujka, 2024

Maske za kosu su superheroji njege kose, donosimo naše omiljene

Uključivanje maske za kosu u rutinu u ovo doba godine može osigurati da kosa dobije potrebu hranu kako bi izgledala, ali i bila zdrava

Kada padnu temperature znači da dolazi vrijeme Adventa i vrijeme je za slavlje. Sezona džempera, toplih napitaka i dekica samo su neki od razloga zbog kojih volimo jesen i zimu. Ali hladan zrak može utjecati na našu kosu i učiniti ju suhom i oštećenom. Kada dođe do promjena u zraku, kosa se može “pobuniti” i promijeniti, a te vanjske promjene mogu utjecati na teksturu kose. Ipak, nije sve tako loše jer tada na scenu stupaju superheroji u njezi kose – maske za kosu.Što je kosa više hidratizirana, i što ima veću temeljnu snagu, to je kosa bolje opremljena za otpor od vanjskim utjecaja. Niske temperature mogu sadržavati vlagu u zraku, što može šokirati pramenove kose i učiniti ih lomljivima, a uključivanje maske za kosu u rutinu u ovo doba godine može osigurati da kosa dobije potrebu hranu kako bi izgledala, ali i bila zdrava.

Što je maska za kosu?

Maska za kosu je proizvod koji duboko prodire u vlas s visoko koncentriranim sastojcima koji daju intenzivnije rezultate od samih šampona i regeneratora. Učestalost korištenja maske za kosu ovisi o tipu kose. Oni s tankom kosom trebali bi koristiti masku svakih desetak dana kako ne bi otežali pramenove. Oni koji rijetko peru kosu i nemaju probleme s istom preporučuje se korištenje maske jednom tjedno. Ali tretirana ili suha kosa zahtijeva malo više pažnje. Takve osobe bi maskom mogle zamijeniti regeneratore i koristiti ih tijekom svakog pranja.

Kako se koristi maska za kosu?

Ako vam se ne sviđa pomisao da svaki puta morate ulaziti i izlaziti iz tuša kako biste pustili maski da se upije i zatim je isperete, postoje jednostavniji načini za njezino nanošenje. Poprskajte kosu s vodom i zatim nanesite masku za kosu i pričekajte nekoliko minuta da se maska upije. Alternativno možete smočiti kosu iznad umivaonika, a zatim nanijeti masku i ostaviti da odstoji oko pola sata prije nego što se istuširate. Kako biste poboljšali rezultate, omatanje glave toplim, vlažnim ručnikom potaknut će kosu da dodatno upije proizvod. 

Naše omiljene maske za kosu

maske za kosu mixer.hr 22
maske za kosu mixer.hr 3
Maska za kosu mixer.hr 5
Maska za kosu mixer.hr 1
Maska za kosu mixer.hr 2
maske za kosu mixer.hr 2
Maska za kosu mixer.hr 3
maske za kosu mixer.hr
Maska za kosu mixer.hr 4
Maska za kosu mixer.hr 5
maske za kosu mixer.hr 4
maske za kosu mixer.hr
maske za kosu mixer.hr 44
Maska za kosu mixer.hr
maske za kosu mixer.hr 5
maske za kosu mixer.hr 22 maske za kosu mixer.hr 3 Maska za kosu mixer.hr 5 Maska za kosu mixer.hr 1 Maska za kosu mixer.hr 2 maske za kosu mixer.hr 2 Maska za kosu mixer.hr 3 maske za kosu mixer.hr Maska za kosu mixer.hr 4 Maska za kosu mixer.hr 5 maske za kosu mixer.hr 4 maske za kosu mixer.hr maske za kosu mixer.hr 44 Maska za kosu mixer.hr maske za kosu mixer.hr 5

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime