Utorak, 13 veljače, 2024

Ovo će biti najtraženija boja laka za nokte tijekom siječnja

Crvena manikura je klasik na koji se svi odluče barem jednom tijekom zimskih mjeseci, a ove godine će to biti Boston University Red

Promjena godišnjeg doba donosi i promjenu u našem izgledu. S dolaskom tmurnijeg vremena, naviknuli smo se i na tamnije boje kada je u pitanju odjeća. Ipak, to se odnosi i na boju laka za nokte, a ove zime u svijetu manikura dominira crvena boja. Iako je crvena manikura vječni klasik, ove zme na rukama mnogih dama ćemo viđati nijansu “Boston University Red”.Najpopularnije nijanse ove jeseni su crvena i smeđa koju je najviše proslavila Hailey Biber sa svojim smeđim chrome noktima. Osim te dvije boje, primjećivati ćemo i druge tamnije boje poput smaragdno zelene, crne ali i nude. 

Ova boja jednog fakulteta je postala novi trend na TikToku

Kako je TikTok postao platforma gdje se stvaraju trendovi, tamo je počeo i ovaj trend. Zaštitna boja jednog američkog fakulteta postala je novi trend kada su u pitanju nokti. Crvena manikura je klasik na koji se svi odluče barem jednom tijekom zimskih mjeseci, a ove godine će to biti Boston University Red. 

@lanaitanii

Red nails over any other color #nails #fyp

♬ Ac r7sheed – rhy 🎸🍃 🕸️

Prepoznatljivu boju američkog fakulteta sa istočne obale ove zime će svi nositi na svojim noktima jer nas neodoljivo podsjeća na Božić i hladnije dane. Ova nijansa izgleda elegantno, a pri tom uvijek se uz sve može kombinirati. 

Crvena manikura je i dalje u trendu

Da crvena manikura apsolutno dominira u modnom svijetu ove sezone, dokazuje i činjenica da je bez obzira na novu Boston University Red nijansu, u trendu još uvijek nijansa trešnja. Zanimljiva je to kombinacija bordo crvene sa podtonom boje trešnje koja daje neodoljivu kombinaciju boja. 

@bellamqr

currently obsessed with deep reds 🫶🏼🫶🏼 #fyp #foryou #beauty #beautytok #nails #nailinspo #cherryred #fall #fallbeauty

♬ nothing quite like atumn in new york – alex

Bez obzira na koju se nijansu crvene odlučite, biti ćete u trendu!

Naslovna fotografija: Photo by Umay Karataş, Pexels

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime