Petak, 17 studenoga, 2023

Blagdanska manikura: pustite kreativnosti na volju i uživajte u looku!

Ove godine vam posebni outfiti za blagdane vjerojatno neće trebati, ali prigodna manikura zasigurno hoće. Bilo da ste zaljubljenik u Božićno vrijeme ili potpuni grinch, inspiracije za nokte koje ćete pokazati u krugu najbližih ima na pretek.

Nadamo se da ste napravili sve kolače i ukrasili dom, a sad je vrijeme da se posvetiti sebi. Osim što ćete raditi nešto kreativno i zanimljivo (što nam svima treba tijekom karantene), na kraju se možete pohvaliti uređenim noktima na virtualnom božićnom okupljanju (ili javljanju svim prijateljicama).Trendovi kažu kako su ove godine u modi suptilni, decentni nokti s tek nekoliko božićnih detalja. Od bijelih pahuljica do baršunastih prugica, bez obzira jeste li fan Božića ili potpuni ‘grinch’, inspiracije vas čekaju u nastavku…

Velvet manikura
Najveći trend u svijetu uljepšavanja noktiju ove sezone je tzv. velvet manikura. Pogledajte i video u objavi manikerke Michelle Won i otkrijte reflektirajući efekt ove manikure.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by 𝕸𝖎𝖈𝖍𝖊𝖑𝖑𝖊 𝖂𝖔𝖓 (@califreenails)

Pahuljice
Čisti, minimalistički dizajn pahuljica gotovo je nemoguće skicirati rukom. Zato možete koristiti gotove naljepnice i dobiti manikuru poput ove koju je dizajnirala manikerka Nina Park.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Nina Park (@ninanailedit)

Šljokaste folije
Ako ste raspoloženi za svečanije nokte od onih koje imate tijekom cijele godine, a ipak niste za tradicionalni božićni dizajn, ovakve sjajne folije možda su pravi izbor za vas. Razmislite o jarkim bojama i ovog Božića izađite iz zone komfora. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by One Nine Two Nine (@1929galore)

Bordo manikura
Blagdanska manikura Betine Goldstein je jednostavna i minimalistička, a opet odaje duh Božića. Kombinacija bordo i neutralne boje može biti dobar izbor za svakoga tko želi malo drugačije nokte ove sezone. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Karirana manikura
Još jedna blagdanska manikura koju je teško iscrtati rukom, ali zato postoje šablone. Odlučite se za prepoznatljivu crno-crvenu kombinaciju i zablistajte. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by S C R A T C H (@goscratchit)

Zvjezdice
Ako ste potpuni minimalist, a ipak želite blagdanski motiv na noktima, pokušajte s jednostavnom manikurom sa zvjezdicama. Na neutralnu bazu svakog nokta naljepite 3D zvjezdicu i prelakirajte završnim sjajem. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Madeline Poole (@mpnails)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime