Nedjelja, 3 ožujka, 2024

11 kratkih haljina iz Zare koje su nas osvojile na prvu

Ako odaberete mudro, imat ćete novi komad koji će upotpuniti vašu garderobu i pratiti vas na večerama, neformalnim proslavama ili druženjima s prijateljima na kojima ćete plesati cijelu noć

Ako se netko pita što će nam uopće toliko kratkih Zara haljina, upao je u krivi članak. Haljina nikada dovoljno, a naročito sada kada nam se bliže topli dani i brojna događanja – krizme, pričesti, vjenčanja i sve ostale zabave. Uvjereni smo da će nas svi oni koji su ovog proljeća pozvani na dva ili tri događanja savršeno razumjeti jer, kao da već nije bilo dovoljno izdvojiti izdašnu svotu za dar, sada je moderno ne odjenuti isti outfit više puta. Međutim, ako to učinite, mi vas razumijemo i podržavamo.Ipak, ako poželite obnoviti svoju kolekciju haljina, naročito onih malo “finijih”, Zara trenutno u ponudi ima odlične komade. Ako odaberete mudro, imat ćete novi komad koji će upotpuniti vašu garderobu i pratiti vas na večerama, neformalnim proslavama ili druženjima s prijateljima na kojima ćete plesati cijelu noć. Tako džep malo manje boli.

Dodatci koji čine razliku

Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir su dodaci, naravno. Oni će napraviti razliku između odjeće koju nosite na svečanu prigodu, sa srebrnim sandalama na petu i odgovarajućim clutchem, i one koju nosite u manje posebnim prilikama, na primjer s espadrilama i torbicom preko ramena. Nakit, šminka i frizura na kraju će transformirati konačni rezultat, čineći da dotična haljina izgleda potpuno drugačije u oba slučaja. Jer, na primjer, podignuta pletenica i naušnice u obliku suze nisu isto što i raspuštena ležerna frizura i tanka narukvica koju nosite svaki dan. Igrajte se s ovim komadima i od dizajna ćete izvući najviše mogućnosti.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime