Četvrtak, 18 srpnja, 2024

5 dizajnerskih brendova koje smo otkrili na Matchesfashionu

Ovih 5 dizajnera otkrili smo na jednoj pod najpopularnijih i najcjenjenijih modnih web trgovina - i ne možemo odlučiti što nam je bolje - pa želimo sve!

Kad je riječ o web trgovini u kojoj uvijek možemo pronaći zanimljive izbor dizajnerskih marki, malo tko to čini bolje od Matchesfashion.Modna web trgovina koja ima više od 650 različitih brendova odjeće, obuće, modnih dodataka i dekora za kuću mjesto je na kojem uvijek možemo otkriti nove dizajnere i satima uživati u skrolanju stranicom. 

Ovih 5 dizajnera otkrili smo nedavno i ne možemo odlučiti što nam je bolje pa, želimo sve!

Aje

Ovaj brend se temelji na opuštenim siluetama, a njegova estetika savršeno premošćuje jaz između grada i plaže. Sve je puno detalja, napuhanih rukava i voluminoznih oblika koji utjelovljuju opuštenu Aussie estetiku.

5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION Aje

5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (4)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (2)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (5)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (3)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (4) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (2) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (5) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (3)

Thierry Colson

Ako želite svojoj garderobi dodati zaigrane predmete, odlučite se za komade Thierryja Colsona. Ovaj dizajner naglasak stavlja na uzorke poput sitnog cvijeća, kao i na uske prugice, a haljine i bluze imaju duboki dekolte i volane koji im daju opušten izgled.

5 brendova koje volimo na MATCHESFASION Thierry Colson

5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (6)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (8)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (7)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (9)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (10)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (6) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (8) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (7) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (9) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (10)

SEA

Žene koje vole ženstveno odijevanje, sigurno će postati velike ljubiteljice ovog brenda. Sve odiše volančićima, ovratnicima i detaljima od čipke. Svaki komad je romantičan i ženstven.

5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION SEA

5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (11)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (14)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (13)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (12)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (23)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (11) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (14) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (13) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (12) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (23)

Fil De Vie

Premošćujući jaz između odlaska na odmor i odijevanja za svakodnevncu, haljine Fil De Vie nalikuju na kaftane, a u njima ćete uvijek imati osjećaj ljeta. Haljine s napuhanim rukavima, detaljima oko struka i lepršajućim tkaninama u prigušenim bojama, nude udobnost i ‘šik izgled bez puno truda’.

5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION Fil De Vie

5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (15)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (18)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (19)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (17)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (16)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (15) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (18) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (19) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (17) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (16)

Three Graces London

Britanski brend Three Graces London mnogima je omiljen zbog prozračnih haljina – savršenih za grad ili plažu. Jednostavni, ali šik, njihov se dizajn usredotočuju na klasične siluete s luksuznim tkaninama poput platna, svile, čipke i pamuka.

5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION Three Graces London

5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (20)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (21)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (22)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (24)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (25)
5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (20) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (21) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (22) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (24) 5 brendova koje volimo na MATCHESFASHION (25)

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime