Utorak, 26 ožujka, 2024

Aldo web shop slavi 1. rođendan i daruje vam vaučer od 200 kn

 Ovo je odlična prilika da osvježite svoju garderobu i pripremite se za nadolazeće ljetne dane i obogatite svoju kolekciju nekim od najpoželjnijih i trendy modela obuće, torbi i modnih dodataka

Jedna od omiljenih destinacija za kupnju predivne i moderne obuće i modnih dodataka – ALDO web shop slavi prvi rođendan! Uz postojeće fizičke trgovine u Zagrebu, Splitu i Rijeci, online trgovina pokazala se kao odredište u kojem na jednom mjestu možete pronaći sve što vam je potrebno za savršeno usklađene lookove! Kanadski brend koji je jedan od predvodnika svjetskih trendova u području footweara i modnih dodataka i čije modele nose brojne slavne osobe, influencerice i ljubiteljice mode, prošle godine otvorio je i web shop kako bi najljepši modni dodaci bili još dostupniji svima!

Povodom prve godine od otvorenja u razdoblju od 1.6.- 6.6. svi kupci moći će preuzeti vaučer u iznosu od 200 kn za kupnju iznad 650 kn i iskoristiti ga za shopping na ALDO web shopu! Ovo je odlična prilika da osvježite svoju garderobu i pripremite se za nadolazeće ljetne dane i obogatite svoju kolekciju nekim od najpoželjnijih i trendy modela obuće, torbi i modnih dodataka!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime