Petak, 22 ožujka, 2024

Atelier: Modno događanje koje će obilježiti najnovije modne kolekcije domaćih i regionalnih dizajnera

ELFSI će samostalnom revijom u četvrtak, 20. listopada, otvoriti Atelier, nakon čega slijede još dva uzbudljiva modna dana. U petak, 21. listopada, nove kolekcije predstavit će BiteMyStyle by Zoran Aragović, Jet Lag, Anamarija Asanović, Igor Todorović, kao predstavnik Beograd Fashion Weeka te Ivica Skoko dok je subota rezervirana za unaesthetik, Martinu Herak, M.Fiction, predstavnike Ljubljana Fashion Weeka, Moranu Krklec i DeLight

Platforma Atelier, koja je nastala prije nepunih godinu dana s idejom očuvanja tradicije domaće modne industrije te predstavljanja najnovijih modnih kolekcija uživo, najavljuje svoje drugo izdanje. Još veći i jači, Atelier će se održati od 20. do 22. listopada, a brojne ljubitelje i znalce fashion industrije okupit će u Paviljonu broj 9 na Zagrebačkom Velesajmu.Glavna inspiracija za novo izdanje najvećeg regionalnog modnog ateljea je energija pa će se službeni naziv Energy prožimati kroz sve produkcijske i scenske elemente te ujedno educirati posjetitelje o tome kako biti odgovoran i moderan. Ova se tema prožima i kroz najavnu kampanju projekta koja je predstavljena nizom fotografija posvećenima obnovljivim izvorima energije.

ELFS-i otvaraju Atelier

Atelieru su se, u svom drugom izdanju, ponovno priključila brojna poznata dizajnerska imena  predvođena ELFSIMA, jednom od najuspješnijih modnih brendova u regiji, kojima je upravo platforma poput ove otvorila vrata u modni svijet. ELFSI će samostalnom revijom u četvrtak, 20. listopada, otvoriti Atelier, nakon čega slijede još dva uzbudljiva modna dana. U petak, 21. listopada, nove kolekcije predstavit će BiteMyStyle by Zoran Aragović, Jet Lag, Anamarija Asanović, Igor Todorović, kao predstavnik Beograd Fashion Weeka te Ivica Skoko dok je subota rezervirana za unaesthetik, Martinu Herak, M.Fiction, predstavnike Ljubljana Fashion Weeka, Moranu Krklec i DeLight.

Podizanje svijesti o važnosti očuvanja okoliša

Kako je tekstilna industrija jedan od najvećih zagađivača, projektom se želi podići svijest o očuvanju okoliša i obnovljivim izvorima energije. Tako će scenografija, brojni produkcijski elementi kao i aktivacije na samoj lokaciji pričati priču o energiji.  Sunce, voda, vjetar, para i biomasa bili su inspiracija i za najavnu kampanju iza koje stoji vrsni kreativni tim – fotograf Zvonimir Ferina, ispred čijeg objektiva je stala mlada Evita Mandić, model agencije Talia i Relatum. Marko Tolić potpisuje make up dok je za frizuru bio zadužen Salon Premium i Cotril. Slađana Divjak potpisuje styling, a video Sven Čustović. Kreativna direktorica i producentica cijelog projekta je Antonella Ušić Gotovac, dok je izvršna producentica Antonela Čakić. Evita je na sebi nosila odjeću brenda unaesthetik.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime