Utorak, 13 veljače, 2024

BÉBÉ swimwear: Predivna nova kolekcija kupaćih kostima influencerice Dunje Jovanić

Od klasičnih, bezvremenskih krojeva s neophodnim trendy twist-om, preko rekonstruiranog sportskog bikinija pa sve do sexy monokinija, ovi komadi brzo postaju savršena uniforma za vruće outdoor aktivnosti – plivanje, sportovi na pijesku ili zabava pored bazena

Uspješna influencerica i poduzetnica Dunja Jovanić, poznatija na Instagramu kao imfashionbabe, predstavila je svoju novu kolekciju kupaćih kostima u kojima će se svaka žena osjećati sjajno.Njezin je brend već neko vrijeme predmet žudnje mnogih pripadnica nježnijeg spola, a misao vodilja kojom se Dunja vodi je samouvjerenost. Osjećati se dobro u vlastitoj koži, a pritom na sebi nositi komade koji će tu samu misao – savršeno zakružiti.

BÉBÉ SWIMWEAR kolekcija obuhvaća različite modele

Bez obzira pratimo li posljednje trendove, ne postoji ljetovanje bez kupaćeg kostima. Idealni su oni u kojima nam je udobno, a u kojima i lijepo izgledamo dok ravnomjerno upijamo zrake sunca ispod suncobrana, baldahina ili ležeći na toplom pijesku.

Aktualna BÉBÉ SWIMWEAR kolekcija obuhvaća različite modele za različite tipove figura, karaktera i stilova. Od klasičnih, bezvremenskih krojeva s neophodnim trendy twist-om, preko rekonstruiranog sportskog bikinija pa sve do sexy monokinija, ovi komadi brzo postaju savršena uniforma za vruće outdoor aktivnosti – plivanje, sportovi na pijesku ili zabava pored bazena.

Drugim riječima, BÉBÉ SWIMWEAR je hot-girl-summer-approved priručno sredstvo za samouvjerenost, a ne treba ni podsjećati – samouvjerenost je najprivlačnija stvar na svijetu. Svi modeli kupaćih kostima moći će se kupiti od subote 2. srpnja od 19:00 sati na https://bebebydunja.rs/

Foto: Promo

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime