Subota, 2 ožujka, 2024

Zabava & biznis: Tko su influencerice iz regije koje svi prate u stopu

One su razvile i više nego uspješne poslovne karijere na svojim društvenim mrežama, a neke od njih postale su i uspješne vlasnice vlastitih brendova

Ovih šest mladih, uspješnih i atraktivnih žena na Instagramu ukupno prati skoro dva i pol milijuna ljudi. One su razvile i više nego uspješne poslovne karijere na svojim društvenim mrežama, a neke od njih postale su i uspješne vlasnice vlastitih brendova.Uz idilične fotografije na društvenim mrežama, na kojim se čini kako žive život iz snova, prema mnogim procjenama sve su zaradile poprilično bogatstvo od svog ‘zabavljanja’ na društvenim mrežama. Iako je instagram scena u regiji vrlo šarolika i bogata, ovih šest influenserica definitivno spada među najpopularnije:

1/ Marija Žeželj

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli M A R I J A (@marijazezelj)

Jedna od najmlađih i najuspješnijih influencerica iz Srbije definitivno je Marija Žeželj, koja se zbog modelinga preselila u SAD te uspješno gradi i glazbenu karijeru. Na svom YouTube kanalu dijeli stilske savjete i prikazuje svoj svakodnevni život. Osim toga osnovala je web shop pod nazivom Machika na kojemu nudi vlastiti merch s ciljem povezivanja sa pratiteljima, kojih samo na Instagramu ima 662 tisuće. 

2/ Erna Saljević

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli E R N A S A LJ E V I C (@divaisback)

Erna Saljević poznatija kao Diva is back jedna je od najpopularnijih bosanskohercegovačkih influenserica. Porijeklom iz Crne Gore, Erna već godinama živi i radi u Sarajevu. Novinarka po struci, diplomirala je poslovno komuniciranje i magistrirala međunarodne odnose i diplomaciju te je stručnjakinja u području influencer marketinga. Na Instagramu je prati gotovo 95 tisuća ljudi, a već dvije godine zaredom predstavlja svoju kolekciju donjeg rublja i pidžama u suradnji s brendom Alma Ras. 

3/ Dunja Jovanić

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Dunja Jovanić jedna je od najpoznatijih influenserica u Srbiji i regiji, prati ju blizu 330 tisuća ljudi, koje svakodnevno uveseljava svojim postovima. Zabavna je, na storyima pjeva i pleše, a dijeli i korisne savjete. Njenog malog bijelog psa Bebe svi već dobro poznaju i vole. Nedavno je predstavila liniju odjeće, pidžama i kupaćih kostima pod nazivom Bebe by Dunja – koji se rasprodaju u rekordnom roku. 

4/ Maja Malnar

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Maja Malnar (@majamalnar)

Maja Malnar je fashion i travel influencerica koju na Instagramu prati čak milijun ljudi. Podrijetlom je iz Slovenije, a trenutno zbog posla živi u Londonu. U njenim savršenim fotografijama s egzotičnih putovanja uživaju pratitelji diljem svijeta.

5/ Anastasija Đurić

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli ANASTASIJA DJURIC 💫 (@anastasija)

Anastasija Staša Đurić je YouTube i Instagram zvijezda, modna i lifestyle blogerica iz Srbije koja je zbog unosnih zarada na društvenim mrežama napustila siguran posao. Na Instagramu je prati 178 tisuća ljudi, a njen YouTube profil pod nazivom Anastasija Thasa broji više od 81.000 sljedbenika. U vlogovima Anastasija otvoreno priča o svom životu, majčinstvu, zanimljivim trenucima, ugošćuje druge poznate osobe i dijeli praktične savjete iz života. 

6/ Šejla Ramović

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Sejla Ramovic (@ramoviceva)

Šejla Ramović jedna je od najpopularnijih Instagram influenserica iz Bosne i Hercegovine. Na svom Instagramu bavi se lifestyle, beauty i fashion trendovima, a prati ju 174 tisuće ljudi. Uvijek nasmijana, stilski usklađena i vedrog duha, Šejla pratitelje uveseljava svakodnevnim crticama iz svog života i brojnim praktičnim savjetima. Zanimljivo je kako je ona sestra popularne BiH pjevačice Džejle Ramović, a pažnju javnosti privukla je upravo prateći sestru tijekom snimanjima popularnog glazbenog natjecanja. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime