Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Bijela boja je hit: Ovo su naši omiljeni komadi u Zari, Massimo Dutti i drugima!

Eleganciju bijele boje nema niti jedna druga boja, a cijeli bijeli izgled je ženstven i snažan u isto vrijeme. Teško da vas u njoj netko neće primijetiti i sigurni smo da ćete dobiti komplimente

Kako ne volimo nikakve predrasude u životu, tako ne volimo ni one prema bojama. Vjerujemo da se bijela boja može i treba nositi cijelu godinu bez zadrške. Bijela boja ostavlja dojam elegancije i finoće, a iako mnogi misle da u istoj izgledaju “loše”, to nije slučaj ukoliko odaberete prave krojeve.Velika stvar kod bijele je, za razliku od crne, je da postoje razne nijanse bijele. Zapravo, prema Pantone Inc., komercijalno je dostupno više nijansi bijele boje nego bilo koje druge boje. Bijele se mogu naći u nijansama od najčišće, najsjajnije bijele do prljavo bijele, magnolije i slonovače, a najbolja mjesta za doživjeti raznolikost bijele boje je u trgovini s vjenčanicama.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Massimo Dutti (@massimodutti)

Bijela je boja elegancije i ženstvenosti 

U zapadnom svijetu nošenje bijele boje smatra se mladenačkim, čistim, otvorenim i učinkovitim. Čistu bijelu boju lako je održavati čistom jer se često može izbjeljivati ​​kako bi dobila izvornu svjetlinu. Kao i crna, to je boja koja se usklađuje sa svim ostalim bojama i fantastično je platno za dodatke svih vrsta.

I dok neki smatraju da bijela može biti dosadna, klinička i nemaštovita ako se nosi bez dodataka ili ukrasa, mi se s tim ne slažemo. Njezinu eleganciju nema niti jedna druga boja, a cijeli bijeli izgled je ženstven i snažan u isto vrijeme. Teško da vas u njoj netko neće primijetiti i sigurni smo da ćete dobiti komplimente. Ako se bojite “širenja”, zaobiđite uske modele, kao i one prozirne i odlučite se za lepršave kombinacije i visoke pete. 

Donosimo naše omiljene bijele komade iz aktualne high street ponude:

Zara

Massimo Dutti

Mango

H&M

Reserved

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime