Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Court cipele jedne su od najpopularnijih modela ove sezone

Klasičan su model cipela koje možete bez problema kombinirati na traperice, svečane haljine, idealne su za poslovni look ili kada najobičnijem outfitu želite dodati uglađeni element

Izgledom slične popularnim kitten heels, jedan od najvećih trendova ove proljetne sezone biti će court heels. Riječ je o još jednom starom trendu iz 1990-tih koji se vraća u punom sjaju.Baggy traperice, slip haljine, velike gumice za kosu, sve su to trendovi koji su bili aktualni 90-tih godina prošlog stoljeća. Među njima su i court heels tj. court cipele koje jednostavnim dizajnom osvajaju i nekoliko desetaka godina kasnije. Karakteriziraju ih  mikro potpetice i špičasti vrh koji u kombinaciji daju elegantan izgled te izdužuju nogu. Klasičan su model cipela koje možete bez problema kombinirati na traperice, svečane haljine, idealne su za poslovni look ili kada najobičnijem outfitu želite dodati uglađeni element. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Ksenia (@wustova)

Njihov oštri, šiljati vrh i visoka tanka peta zajedno daju sofisticiran izgled cipelama koje su idealne za svaki dan zbog udobnosti. Jedan su od najvećih trendova za proljeće ove sezone, a sukladno tome već ih vidimo u ponudi mnogih high street brendova. 

Kako nositi court cipele?

Kao što smo već prije spomenuli, court cipele idealne su za sve poslovne kombinacije. Treba li outfitu doza ozbiljnosti li dramatičnosti, njihov špičasti vrh učiniti će svoje. Odlično se kombiniraju na baggy traperice ili na traperice mom fit kroja jer će izdužiti figuru tijela. Elegantno izgledaju i na haljinu ili suknju, a najbolje ih je kombinirati uz poslovno odijelo kako bi outfit izgledao još ozbiljnije. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

 

Izbor u high street dućanima je raznolik stoga smo izdvojili najbolje modele!

Naslovna fotografija: Zara press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime