Petak, 22 ožujka, 2024

Cipele za vjenčanje: 10 stilova inspiriranih Carrie Bradshaw

Dok je ormar Bradshaw prepun svega, od Christiana Louboutina do Jimmy Chooa, njezin najpoznatiji par štikli su kraljevsko plave cipele koje je nosila za vjenčanje u gradskoj vijećnici s Facom

Ako ste obožavatelj “Seksa i grada”, onda znate da je Carrie Bradshaw (glumi je Sarah Jessica Parker) vrsna poznavateljica cipela. Dok je ormar Bradshaw prepun svega, od Christiana Louboutina do Jimmy Chooa, njezin najpoznatiji par štikli su kraljevsko plave cipele koje je nosila za vjenčanje u gradskoj vijećnici s Facom (glumi ga Chris Noth) u filmu “Sex i grad: Film”.Model “Hangisi” brenda Manolo Blahnik ima siluetu sa špicastim prstima i kristalnim ukraom na vrhu, a savršeno utjelovljuje Carrien ultra-glamurozan stil. Za veliki dan, odlučila ih je upariti s opuštenijim kompletom za svoje vjenčanje, noseći ih s bijelim suknja kostimom i jarko žutom clutch torbicom. Od izlaska filma, ove su cipele zaživjele vlastitim životom, a mnogi su brendovi su predstavili svoju verziju popularnog modela. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by And Just Like That Closet (@justlikethatcloset)

Bilo da planirate kupiti baš “Carriene” Manolosice ili pronaći alternativu koja odgovara vašem stilu, postoji nekoliko šik opcija koje možete izabrati u svakoj cjenovnoj kategoriji. Donosimo 10 vjenčanih cipela inspiriranih Carrie Bradshaw koje možete kupiti za svoj veliki dan.

Naslovna fotografija: Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime